Dolar 34,0868
%0
Euro 37,9384
%0.1
Altın 2.820,530
%0.15
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çaykur Rizespor'da Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı

Çaykur Rizespor'da Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, teknik direktör Mustafa Denizli ile karşılıklı mutabakata vararak sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.Ferah yaptığı açıklamada, "Takımımızın Süper Lig'e yükselmesinin ardından yeni...

  • Ege Postası
  • 24.05.2013 - 17:17
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, teknik direktör Mustafa Denizli ile karşılıklı mutabakata vararak sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Ferah yaptığı açıklamada, "Takımımızın Süper Lig'e yükselmesinin ardından yeni sezondaki hedefler, Süper Lig'de yapılması planlanan transferler gibi konularda kulüp başkanımız Metin Kalkavan, teknik direktör Mustafa Denizli ile karşılıklı görüşme ve değerlendirme yapmıştır. Denizli'nin hedeflediği projenin yüksek maliyetini kulübümüzün mali disiplinini bozmadan gerçekleştirebilmemiz mümkün olmayacağı için teknik direktörümüz Mustafa Denizli ile karşılıklı mutabakata vararak sözleşmenin feshedilmesi kararlaştırılmıştır. Adeta bir atmaca gibi takımımızı PTT 1. Lig'den alarak Spor Toto Süper Lig'e yükselten, bu yolda büyük emekleri olan Mustafa Denizli ve ekibine takımımıza yaptıkları katkılarından ve başarılarından dolayı şükranlarımızı sunuyor, bundan sonraki yaşamlarında başarı diliyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.