Dolar 34,2480
%0.31
Euro 37,6180
%-0.41
Altın 2.919,420
%0.12
Bist-100 9.043,00
%1.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çelik: Terör nedeniyle kaybedilen 30 yıl, hızlı yatırımlarla telafi edilecek

Çelik: Terör nedeniyle kaybedilen 30 yıl, hızlı yatırımlarla telafi edilecek

Terörün 30 yıldır Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hizmet almasında ciddi engel olduğunu belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, oluşacak huzur ortamında hızlı bir şekilde yapılacak yatırımlarla kaybedilen zamanın telafi...

  • Ege Postası
  • 28.04.2013 - 18:34
Terörün 30 yıldır Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hizmet almasında ciddi engel olduğunu belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, oluşacak huzur ortamında hızlı bir şekilde yapılacak yatırımlarla kaybedilen zamanın telafi edileceğini söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Karaköprü Belediyesi tarafından yaptırılan spor kompleksi açılışı ile özel bir yurt, Kur'an kursu, taziye evi ve cami temel atma törenlerine katıldı. Karaköprü Belediyesi Spor Kompleksi açılışını beraberindekiler ile kurdele keserek gerçekleştiren Faruk Çelik 30 yıldır bölgede yaşanan sorunlara dikkat çekti. Bir vatandaşın bırakın ölmesini, burnunun bile kanamaması konusunda yönetim olarak hassasiyeti her defasında ifade ettiklerini belirten Faruk Çelik, "Ama maalesef 30 yıl özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde siz vatandaşlarımızın hizmet almasına da bu terör ortamı ciddi engel oldu." dedi. Yapılacak yatırımlarla kaybedilen 30 yılı telafi edeceklerini aktaran Çelik, "İnşallah huzur ortamında yoğun bir şekilde gerçekleştireceğimiz yatırımlarla kaybettiğimiz zamanı hızlı bir şekilde telafi edeceğiz. Bu yatırımların önemlilerden biri tabi ki eğitim alanına yapacağımız yatırımdır. Valiliğimiz, belediyemiz güzel hazırlıklar yapıyorlar. Yaygın bir şekilde eğitim alanında, okullaşmanın daha da artması ve sınıf mevcutlarımızın daha da aşağıya çekilmesi konusunda ciddi temel atma törenlerimiz olacak." şeklinde konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Açılım Süreci'ni desteklediğini söyledi.

Konuşmaların ardından Karaköprü Belediyesporlu futbolcular, Bakan Çelik'e ve Vali Güvenç’e üzerinde isimlerinin yazıldığı “63" numaralı forma hediye etti. Bakan Çelik daha sonra Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Seyit Eyüpoğlu ve Mahmut Kaçar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba,
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile "barış güvencini" uçurdu. Daha sonra heyet
Türkmen Çiftçi Taziye evi ve Camii inşaatının temel atma törenini gerçekleştirdi.
Karaköprü Belediyesi tarafından yaptırılan spor kompleksi açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba birçok partili ve vatandaş katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.