Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çelik kasa hırsızları otoyolda yakalandı

Çelik kasa hırsızları otoyolda yakalandı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir eve girerek çelik kasa çalan ve kaçarken fark edilen üç şahıs, arabalarıyla iki yerde polisin dur ihtarına uymadı. Otoyolda kaçmayı sürdüren şüpheliler, bir polis aracı önlerini kesince yakalandı.Topçular...

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 14:43
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir eve girerek çelik kasa çalan ve kaçarken fark edilen üç şahıs, arabalarıyla iki yerde polisin dur ihtarına uymadı. Otoyolda kaçmayı sürdüren şüpheliler, bir polis aracı önlerini kesince yakalandı.

Topçular Mahallesi'nde meydana gelen olayda Işıl A. isimli bir şahsın evine giren ve içeride bulunan kilitli çelik kasayı çalarak arabalarına yükleyen biri kadın dört kişi son anda fark edildi. Ev sahibi ve çevredekilerin ihbarı üzerine polis, plakası ve markası alınamayan siyah renkli arabanın peşine düştü. İzmit istikametine gelen, olaya karıştığı düşünülen ve durdurulmak istenen bir araba, "dur" ihtarına uymayarak yola devam etti. Kandıra turnikelerinden giren ve TEM otoyolunda ilerleyen araba, Körfez ilçesinde tekrar durdurulmak istendi ancak yine durlayınca bir polis ekibi öne geçerek, direksiyonu arabanın önüne doğru kırdı. Şahıslar mecburen durdu. Arabada bulunan Ferhat D. (28), Murat T. (33) ve Serdar D. (25) ile yaşı küçük B.Ç. isimli kız çocuğu gözaltına alındı. Kasa arabadan çıkmayınca polis, kaçarken atmış olabilecekleri üzerinde durdu. Arabanın durdurulduğu yerin birkaç yüz metre gerisinde, yol kenarına atılan kasa bulundu. İçinden 40 bin lira değerinde ziynet eşyası ve parayla 20 bin lira değerinde elmas bir kolye çıktı. Gözaltına alınan zanlılardan üçü, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Yaşı küçük olan B.Ç. ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.