Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çelik'ten saldırıya uğrayan doktorlara ziyaret

Çelik'ten saldırıya uğrayan doktorlara ziyaret

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, hasta yakınlarının fiziki saldırısına uğrayan doktorları ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 09.05.2018 - 17:19

DEÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde görevli doktorlarla görüşen Çelik, yaşananlar hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Prof. Dr. Çelik, olaya sebep olan kişiler hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını ve sürecin yakından takip edileceğini belirterek, "Asistan Dr. Elif Tuğçe Tunca, Asistan Dr. Sevgi Aslan ve Asistan Dr. Batuhan Küçükali, kendini bilmez kişilerin saldırısına uğramış ve görevlerini yapmaktan alıkonulmuştur. Akıl ve vicdan sınırlarını zorlayan bu saldırı sonrası hastanemizin ilgili birimleri hızla harekete geçmiş, hekimlerimiz tedavi altına alınırken şahısların gözaltına alınması sağlanmıştır. Son yıllarda başta doktorlarımız olmak üzere sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet olgusu, maalesef bu olayda da kendini göstermiş ve tarafımızca asla kabul edilmeyecek gelişmeler yaşanmıştır." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.