Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cem Çöllü esnaf ziyaretinde

Cem Çöllü esnaf ziyaretinde

MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Karaköy’de esnafı ziyareti yaptı. Esnafın sorunlarını yakından bildiğini ve belediye görevi esnasında esnaftan gelen sorunların dikkate alındığını söyleyerek, “ Biz esnafımızı hiç yalnız bırakmadık. İnşallah bundan sonra da esnafımızdan gelen talep ve isteklere göre belediyecilik faaliyetlerini sürdüreceğiz. Esnafımızın bize gösterdiği ilgi de ayrıca bizleri memnun etti ” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.12.2013 - 10:27
Seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluşlara ziyarette bulunan Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, bu kez esnafla bir araya geldi. Çöllü, Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Kaleli ve parti üyeleriyle birlikte Ulupark önünden başlayarak, İzmir Caddesi üzerinden Kırmızı Köprü’ye kadar esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Karaköy esnafı ve yoldan geçen vatandaşlar, Cem Çöllü ve ekibini sık sık durdurarak çalışmaları hakkında bilgi aldı, belediyecilik projeleri hakkında görüşlerini aldı. Özellikle otopark konusunda sıkıntısı dile getiren esnaftan sabır isteyen Çöllü, projeleri arasında kent içi otoparkı rahatlatacak çalışmaların olduğunu söyledi.

ESNAF YAŞARSA KENT YAŞAR
Kent içindeki hareketliliğin esnafın huzuruyla doğru orantılı olduğuna dikkat çeken Cem Çöllü, Manisa Belediyesi’ndeki görevi esnasında özellikle atıl durumdaki sevgi yollarını yenileyerek esnafın işlerine hareketlilik getirildiğini söyledi. Çöllü; “Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak açıklandıktan her kesimini ziyaretine devam ediyoruz. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarının ziyaretinin yanı sıra halkın ve esnafımızın da yanında olarak onların sorunlarını varsa görüş ve önerilerini almak istiyoruz. Biz her fırsatta esnafımızın yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Esnaftan gelen talepleri imkanlarımız dahilinde hep karşıladık. Örneğin atıl durumdaki sevgi yolları ile ilgili gelen talepleri hemen dikkate alarak sevgi yollarını yenileyip esnafımızın kullanımına sunduk. Bugün gelinen noktada esnafımızın özellikle geceleri işyerlerin geç saatlere kadar açık tutabildiğini görüyoruz. Çünkü halkımız yenilenen yollarda, özellikle sevgi yollarında vakit geçirmeyi tercih ediyor. Bu da esnafımıza olumlu olarak yansıyor. Çarşı ziyaretlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.