Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cemil Tugay: Kararsız seçmenlerin çoğu CHP'li...

Cemil Tugay: Kararsız seçmenlerin çoğu CHP'li...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay katıldığı bir canlı yayında, “Anketlerde önde çıkıyoruz. Geride olduğumuz anket yok. Oranlar farklı. Yüzde 10-15 bandında kararsız seçmen var. Ağırlıklı olarak CHP seçmeni olduğunu görüyoruz. CHP’li seçmende bu durumun olmasını ise daha ağırlıklı genel seçimlerden sonra güvensizlik duygusu ve kurultay sırasında yaşanan görüş ayrılığının seçmende de kırılganlık yarattığı noktasında düşüncem var” dedi.

  • Ege Postası
  • 20.03.2024 - 16:40
  • Güncelleme: 20.03.2024 - 16:56

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, SZC TV’de İpek Özbey'e konuk oldu.

Anketlere ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Tugay, şunları söyledi:

ANKETLERDE ÖNDE ÇIKIYORUZ

 “Son seçimden sonra İzmir’de CHP’ye eleştiriler oldu. Bunu karşılayan bir taban da odu. Kurultayda değişim oldu. Gençlere, kadınlara daha fazla adaylıklar konusunda yol açan süreçler oldu. Halkın siyasetle ilgili talepleri, farklı talepler noktasında CHP’ye eleştirileri var. Anketlerde önde çıkıyoruz. Geride olduğumuz anket yok. Oranlar farklı. Yüzde 10-15 bandında kararsız seçmen var. Ağırlıklı olarak CHP seçmeni olduğunu görüyoruz. CHP’li seçmende bu durumun olmasını ise daha ağırlıklı genel seçimlerden sonra güvensizlik duygusu ve kurultay sırasında yaşanan görüş ayrılığının seçmende de kırılganlık yarattığı noktasında düşüncem var” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.