Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cernat'ı Rize'ye kaptıran Göztepe 'Yıldız' peşinde

Cernat'ı Rize'ye kaptıran Göztepe 'Yıldız' peşinde

Karabükspor’dan ayrılan Cernat’ın yollarını gözleyen Göztepe, tecrübeli oyuncuyla fiyatta anlaşamadı ve Rumen futbolcuyu Çaykur Rizespor’a kaptırdı. Sarı-kırmızılılar Cernat’ın takım arkadaşı Mehmet Yıldız’ın peşinde...

  • Ege Postası
  • 03.01.2013 - 12:45
YİĞİT İMİRDOĞAN / HABER SERVİSİPTT 1. Lig’in devre arası transfer döneminde hareketli günler geçiren ancak sadece Mehmet Sak’ı kiralayan Göztepe, dün öğle saatlerinde Cernat ile masaya oturdu. Başkan İmam Altınbaş ile görüşen 32 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu ile ücret konusunda anlaşamayan ve 800 bin TL’lik transfer bedelinde indirim isteyen yöneticilere Cernat’tan olumlu cevap gelmedi. Tecrübeli oyuncunun peşinden koşturan Çaykur Rizespor hemen devreye girdi ve Rumen futbolcu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Ara transfer döneminde yıldız oyuncuları renklerine bağlamak isteyen Göztepe, Süper Lig’de gol krallığı bulunan Mehmet Yıldız’ı renklerine bağlamak istiyor. Kardemir Karabükspor’dan devre arası ayrılan ve kendine takım arayan ve Mersin İdmanyurdu'nun da peşinde olduğu Mehmet Yıldız ile yakın zamanda masaya oturulacağı bildirildi. Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 10 maçta forma giyen Yıldız, sadece Galatasaray karşılaşmasında ağları havalandırdı. Tecrübeli forvet oyuncusu Ziraat Türkiye Kupası’nda Gümüşhanespor’a da 1 gol attı.

HAKAN ATEŞ GELİYOR, ABDÜLKADİR İLE ANLAŞILAMADI

Can Erdem’i Mersin İdmanyurdu’na, Cernat’ı Çaykur Rizespor’a, Elazığsporlu Arif Çoban'ı Erciyesspor’a kaptıran, Sivasspor’dan kiralanacak olan Abdülkadir'in transferinde pürüzler yaşanırken Abdülkadir Samsunspor ile el sıkıştı. Sarı kırmızılıların Akhisar Belediyespor’un sağ beki Hakan Ateş ile anlaştığı ve imzanın an meselesi olduğu gelen bilgiler arasında.

ORHAN
 TAŞDELEN İMZAYI ATTI


Ezeli rakipleri Karşıyaka'dan sezon başında Şaban'ı kadrosuna katan Göztepe, ikinci bombayı patlattı ve sol bek oyuncusu Orhan Taşdelen ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.