Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme Günlüğü

Çeşme Günlüğü

Ünlülerin vazgeçilmez yaz adresi Çeşme renkli kareler vermeye devam ediyor.Yaz boyunca ünlülerin akınına uğrayan Çeşme'nin ziyaretçi listesi yine oldukça kabarık...

  • Ege Postası
  • 24.08.2013 - 12:15
İZMİR- Milli futbolcu Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan, İzmir’in Çeşme İlçesi’nde tatile çıktığı kızlarla birlikte deniz keyfi yaptı.

Atletico Madrid’de forma giyen Arda Turan’ın küçük kardeşi Okan Turan, Çeşme’de gününü gün ediyor. Dört kızla birlikte zodyak bot ile denizden Aya Yorgi Koyu’na gelen Okan Turan, akşam saatlerine kadar beach club’ın iskelesinde kaldı. Bol bol denize giren ve arkadaşları ile şakalaşan Okan Turan, güzel bir gün geçirdi.




NİL KARAİBRAHİMGİL ALAÇATI’DA

Çeşme’nin ünlü tatil beldesi Alaçatı’nın sokaklarında yürürken objektiflere takılan Nil Karaibrahimgil, gazetecilere gülümsemekle yetindi. Arka arkaya fotoğraflarının çekilmesinden sonra muhabirlere “Yeter artık” diyen Nil Karaibrahimgil, Mi Casa Restaurant’ta akşam yemeği yedi. Kıyafeti ve güzelliği ile dikkat çeken ünlü şarkıcı, Alaçatı’nın keyfini çıkardı.




EDA TAŞPINAR GİYDİKLERİYLE FARK YARATIYOR

Yaz aylarını İzmir’in Çeşme İlçesi’nde geçiren ikoncan Eda Taşpınar, giydikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Eda Taşpınar, Alaçatı’da yakın arkadaşı ile birlikte yemek yedikten sonra restoran çıkışı görüntülendi. Her zaman farklı olmaya özen gösteren Eda Taşpınar, kıyafeti ile yine fark yarattı. Siyah mini elbisesi ile Alaçatı’nın gözdesi olan Eda Taşpınar, eylül ayı sonuna kadar burada kalacak. Son günlerde sörfe merak saran eda Taşpınar, başarılı olacağına inandığını söyledi.




ANADOLU ATEŞİ, ÇEŞME'DE NEFES KESTİ


Anadolu Ateşi dans topluluğu, İzmir’in Çeşme İlçesi’ndeki gösterisinde nefes kesti.

Doğu ve batı kültürünü harmanlayarak evrensel barışı amaçlayan ve adını her geçen gün daha fazla duyuran, dünyanın en iyi dans gruplarından biri olan Anadolu Ateşi, İzmir’in Çeşme İlçesi’nde bir gösteri yaptı. Anadolu Ateşi’nin, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’ndaki gösterisini, aralarında yakında yapılacak 'Miss Exclusive Of The World' yarışması nedeniyle Çeşme’de bulunan güzellerin de yer aldığı yaklaşık 5 bin kişi izledi. Birbirinden güzel oyunlarını sergileyen Anadolu Ateşi, gösterilerinin sonunda ayakta alkışlandı. (DHA)







Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.