Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çetmen'in hedefi 50 mağaza

Çetmen'in hedefi 50 mağaza

Mobilya sektöründe 54 yılı geride bırakan İzmir'in köklü firmalarından Çetmen Mobilya mağaza zincirini genişletmeye devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 12.04.2016 - 10:07

31'inci mağazasını Denizli Bayramyeri'nde coşkulu bir kutlamayla açan Çetmen Mobilya'nın hedefi ise önümüzdeki dönemde 50 şubeye ulaşmak.

Nisan ayı içinde Uşak'ta 32'inci mağazasını açacak olan Çetmen Mobilya yıl sonuna kadar Seferihisar, Bodrum, Kuşadası, Ödemiş ve Edremit gibi bölgelerde de mağaza açmaya hazırlanıyor.

31 mağazalarında toplam 1800 kişilik bir istihdam sağladıklarını aktaran Çetmen Mobilya Ege Bölge Müdürü Çağlar Atay, yeni şubeleriyle hem daha fazla insana birinci elden ulaşmayı hem de daha fazla istihdam yaratarak bölge ekonomisine katkı sağlamayı istediklerini aktardı.

Bayramyeri mağazalarının Denizli'deki ikinci şubeleri olduğunu aktaran Atay, Denizlilerden gelen yoğun istek üzerine kent merkezinde ikinci şube açma kararı aldıklarını ve çok doğru bir lokasyonda ikinci şubelerini açtıklarını bildirdi. Bayramyeri'in Denizlilerin çeyiz alışverişlerini görmek için yoğun kullanıdğı bir bölge olduğunu ve mağazalarından daha çok çeyiz konseptinde hizmet vereceklerini ifade eden Atay, “Denizli kent merkezinde açtığımız 7 katlı mağazamızda her kesime uygun ürünlerimiz mevcut. Hayatlarını birleştirmeye karar vermiş çiftlerimiz için de çok geniş bir ürün ve kampanya seçeneğimiz var. Bu bölgeye ve açılışa özel de kampanyalarımız mevcut” dedi. Aynı zamanda mağaza ürün güvenlik sistemlerine de aynı hassasiyeti gösterdiklerini dile getirdiler.

AİLE DOSTU MAĞAZALAR

Çok geniş bir arge ve ürge ekiplerinin bulunduklarını aktaran Atay, müşterilerilerinin beklentileri doğrultusunda en modern ve fonksyonel ürünleri en uygun fiyatlara sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Çetmen Mobilya olarak aile dostu mağazalar açarak aile dostu bir marka olmak için var güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Atay, “İstiyoruz ki müşterilerimiz bizden sadece bir ürün almaya değil, aynı zamanda bir eşini dostunu ziyaret eder gibi gelsin. Aynı sıcaklıkla bizden alışverişini yapsın ve memnun kalsın. Bu yüzden de müşterilerimizin isteklerini ve dileklerini en ön planda tutuyoruz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.