Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cevat Durak’tan iftira mesajı

Cevat Durak’tan iftira mesajı

Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı Cevat Durak sosyal medyadan yaptığı paylaşımla parti içi birlik ve beraberlik mesajı verdi. İlçenin kurucu başkanı olduğunu hatırlatan Durak, belediye başkanlığını sürdürdüğü dönemde kendisi ve ailesiyle ilgili birçok iftiranın atıldığını belirtti. Bundan sonra böyle iftiraya uğrayan partililerle ilgili elinden geleni yapacağını vurguladı. Durak’tan iftira mesajı

  • Ege Postası
  • 31.03.2018 - 13:23

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı, CHP’li Cevat Durak, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kurucusu olduğu ilçede 1992 yılında üye bulmakta zorlandıkları günleri hatırlatarak şimdiki üye taleplerine çok sevindiğini belirtti. Kendine ve ailesine zaman zaman iftiralar atıldığını ifade eden Durak parti içinde birlik mesajı verirken, partide iftiraya uğradığını gördüğü kişilere destek vereceğini de vurguladı.

Eski başkan Durak “Partimiz yeniden açıldığında tek tek üye yazıyorduk. Üyemiz yoktu seçimlere girerken aday bulamıyorduk. Şimdilerde seçim zamanı başkan, vekil, meclis üyesi adaylığı için başvuran üye sayımızı görünce mutlu oluyorum. 1992’de ilçemizi sıfırdan kurduk insan insan çoğaldık. 2004 seçimlerinde de bayrağımızı diktik bu kaleye inşallah hiç inmeyecek” dedi.

“SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Parti içinde Genel Başkan ve seçilmiş diğer başkanları sahip çıkılması gerekliliğinden de bahseden Durak “Genel Başkanımıza, il başkanımıza, ilçe başkanımıza ve görevdeki belediye başkanlarımıza sahip çıkacağız. Sonra bir yere aday olmak istiyorsak vakti geldiğinde çalışmamızı yapacağız. Dün katıldığım programda bunu söyledim” diye konuştu.

“ALTIOKLU BAYRAK İLELEBET DALGALANMALI”

Partide 10 yıl aralıksız görev yaptığını da vurgulayan eski başkan Durak kendisi ve ailesine atılan iftiralar olduğunu söyledi. Kendisi hakkında algı yaratılmaya çalışıldığını, söyleyen Durak partide böyle şeylere şahit olması durumunda kendisinin engel olmak için elinden geleni yapacağını da sözlerine ekledi. Durak mesajında “Ben 10 yıl görev yaptım. Vatandaşlarımla hiç bir sıkıntım olmadı ama kurucu ilce başkanı olduğum çok sevdiğim partime üye olan bazı gruplar ya da ekipler, benimle, ailemle çok uğraştı, iftiralar attı. Algı yaratmaya çalıştı. Hayatta olduğum surece başka arkadaşların bir daha bu sıkıntıları yasamasına elimden geldiğince engel olmaya çalışacağım. Kişiler gelir geçer. Önemli olan Altıoklu Bayrağın bu kalede ilelebet dalgalanmasıdır. Birbirimizi sevmeye, birbirimize tahammül etmeye, partimize destek olmaya ihtiyacımız var. İyi hafta sonlarınız olsun" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.