Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ceyhan Beldiye, Homed Antakya maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Ceyhan Beldiye, Homed Antakya maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) takımlarından Ceyhan Belediyespor, hafta sonu ağırlayacağı Homend Antakya Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ceyhan Belediyesspor kulübünden yapılan açıklamada, zor geçen ligde üst...

  • Ege Postası
  • 01.11.2013 - 10:53
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) takımlarından Ceyhan Belediyespor, hafta sonu ağırlayacağı Homend Antakya Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ceyhan Belediyesspor kulübünden yapılan açıklamada, zor geçen ligde üst sıralarda yer almak için çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Eldeki imkanlar en iyi şekilde değerlendirilerek hedefimize ulaşacağız. Kendi evimizde oynamış olduğumuz iki karşılaşmayı da kazanmasını bildik. Mersin maçını unutup önümüzdeki Antakya maçına kilitlendik. İdmanlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kendi evimizde maç kaybetmedik inşallah Antakya’yı da yenerek bu seriyi sürdürmek istiyoruz.” denildi. Yeşil Beyazlılar, Karataş ilçesinden maçtan dönen Sarıçam Burukspor takımına ait otobüsün devrilmesi sonucu vefat eden futbolcu Fırat Sarıçam için de bir başsağlığı mesajı yayımladı. Başsağlığı mesajında: “Ceyhan Belediyespor Kulübü olarak maç dönüşü meydana gelen kazada hayatını kaybeden 16 yaşındaki futbolcu Fırat Sarıçam’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Ayrıca Sarıçam Burukspor takımına başsağlığı, kazada yaralanan sporcu ve teknik kadroya da acil şifalar dileriz.” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.