Dolar 34,1378
%0.08
Euro 38,0671
%-0.26
Altın 2.917,080
%0.09
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cezaevinde ödül töreni düzenlendi

Cezaevinde ödül töreni düzenlendi

Karaman’da 22 bin kişinin katıldığı 'Herkes Onu Okuyor' projesinin cezaevi ödül töreni düzenlendi.    Karaman M Tipi Kapalı Cezaevi'nde düzenlenen programa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Sami Çağlayan, Karamanoğlu...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 14:06
Karaman’da 22 bin kişinin katıldığı 'Herkes Onu Okuyor' projesinin cezaevi ödül töreni düzenlendi.

    Karaman M Tipi Kapalı Cezaevi'nde düzenlenen programa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Sami Çağlayan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen, Garnizon Komutanı Selçuk Boz, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Nuriye Ulu, Müftü Vekili Mustafa Kınay, Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, ve kurum idarecileri ile mahkumlar katıldı.

    Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve İstiklal Marşı ile başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti. Cezaevinde 4 yıllık üniversiteyi derece ile bitiren Samet Özgür Demir’e Anadolu Üniversitesi'nden gönderilen Yüksek Onur Belgesi’ni Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen takdim etti.

    Konuşmaların ardından mahkûmlardan ve din görevlisi İsmail Hakkı Yüksel ile Fahrettin Kerim Mutlu’dan oluşan ilahi gurubu katılımcılara ilahi ziyafetinde bulundu.

    Projeye destek veren kurumlara plaket takdim edilirken, sınavda dereceye giren tutuklu ve hükümlülere de ödülleri verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.