Dolar 34,2707
%0.08
Euro 37,6033
%-0.09
Altın 2.883,600
%-0.11
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cezaevinden çıktı, 2 gün sonra hırsızlıktan gözaltına alındı

Cezaevinden çıktı, 2 gün sonra hırsızlıktan gözaltına alındı

Kocaeli'nde bir şahıs, denetimli serbestlikten yararlanarak cezaevinden çıktıktan 2 gün sonra hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. İddiaya göre, İzmit ilçesi Alikahya mevkii Cumhuriyet Mahallesi'nde tripleks dairesi bulunan...

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 15:00
Kocaeli'nde bir şahıs, denetimli serbestlikten yararlanarak cezaevinden çıktıktan 2 gün sonra hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

İddiaya göre, İzmit ilçesi Alikahya mevkii Cumhuriyet Mahallesi'nde tripleks dairesi bulunan avukat S.B.'nin evine 12 Eylül günü hırsız girdi. Evin balkonuna çıkan ve kapıyı tornavida ile zorlayarak içeri giren hırsızlar, 20 bin lira değerinde ziynet eşyası ve 10 bin lira değerinde parayı çalarak kayıplara karıştı. Evine geldiğinde durumu fark eden avukatın yapmış olduğu şikayet üzerine polis ekipleri araştırma başlattı.

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri, güvenlik ve mobese kameralarından önce eve giren şahısların içinde bulunduğu 41 D 7997 plakalı aracı belirledi. Ardından içerisinde bulunan şahısları tespit etti. Şahıslardan birisinin, polisin yakından tanıdığı ve işlemiş olduğu bir suçtan dolayı cezaevinde yatarken denetimli serbestlik kararı verilerek serbest kalan Ferhat D. olduğu öğrenildi. 2 günde bir polise imza atması gereken şahıs iki imzaya da gelmedi. Polis bunun üzerine şahısın adresini tespit etmek için çalışma başlattı. Şahıs Gebze'de suç ortağı Emrah E. (25) ile birlikte yakalandı. İfadeleri alınan şahıslar, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.