Dolar 34,1769
%0.04
Euro 38,1642
%0
Altın 2.916,950
%-0.11
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Belediyesi’nden “Entrikalı Dolap Komedyası”

Çiğli Belediyesi’nden “Entrikalı Dolap Komedyası”

Çiğli Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen iki perdelik “Entrikalı Dolap Komedyası” tiyatro severlerden büyük beğeni topladı.

  • Ege Postası
  • 28.03.2016 - 10:43
Çiğli Belediye Tiyatrosu tarafından belediye konferans salonunda iyilik ve kötülüğün çeşitli oyunlarla anlatıldığı “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyun izleyenlerden büyük alkış topladı. Hazırlayıp sahnelediği çok sayıda tiyatro oyunuyla büyük beğeni toplayan Çiğli Belediye Tiyatrosu, bu kez de bir komediyle seyircilerin karşısına çıktı. Yazarlığını Yunus Emre Gümüş, yönetmenliğini ise Murat Savaş ve Okan İçgil yaptığı ve Çiğlililerin yoğun ilgi gösterdiği oyun iki gün üst üste sahnelendi. İyi ve kötü karakterli insanların kendi hikayelerini bir dolap etrafında anlatmalarını konu alan oyunu Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, eşi Ergül Arslan, CHP İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve ilçe yönetimi ile çok sayıda vatandaş izledi.



 Yoğun ilgi gören oyunun bitiminde emeği geçenlere teşekkür ederek çiçek takdim eden Başkan Hasan Arslan, bir toplumun gelişmesini sağlayana ana unsurlardan birinin kültür olduğunu vurgulayarak, bu anlamda tiyatro gibi önemli bir sanat dalını desteklerini söyledi. Belediye tiyatrosunun kısa sürede iyi oyunlara imza attığının altını çizen Başkan Arslan, “Biz Çiğli’yi kuzeyin yıldızı yapacağız’ dedik bu sadece yatırım anlamanda değil kültür sanatta da olacak. Tiyatrocu arkadaşlarım çok güzel ve içten oynadılar. Kendilerini kutluyorum. İki yıllık süreçte tiyatro etkinliklerimiz çok iyi noktaya geldi. Tüm desteğimiz tiyatroya devam edecek, yeter ki böyle istekle çalışmaya devam etsinler” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.