Dolar 34,2193
%0.11
Euro 37,8628
%-0.61
Altın 2.936,490
%1.4
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de askıda kıyafet dönemi

Çiğli'de askıda kıyafet dönemi

Çiğli Belediyesi paylaşma ve kardeşlik duygularının perçinlenmesi amacıyla halkın da dahil olduğu askıda kıyafet projesini uygulamaya koydu.

  • Ege Postası
  • 10.03.2016 - 11:22
Çiğli Kasaplar Meydanı’nda kurulan “İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as” yazılı standıyla askıda giysi hizmeti büyük ilgi gördü. Bu çalışmayla vatandaşlar evlerinde kullanmadıkları temiz kıyafetleri getirip askıya asarken, ihtiyacı olanlar da bu kıyafetlerden kendilerine uygun olanı alabiliyorlar.
Tamamen halka dönük uygulamanın büyük ilgi ve talep gördüğünü belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, toplumsal duyarlılığın artırılması, kardeşlik duygularının perçinlenmesi amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi. Projenin halk tarafından benimsendiğini belirten ve ihtiyacı olanların bu kıyafetlerden yararlandığını belirten Başkan Arslan, “Sadece kendimizi değil halkımızı da duyarlı kılmak istedik. Vatandaşlarımız evlerinde kullanmadıkları temiz kıyafetleri getirip askıya asıyor. İhtiyacı olanlar da beğendikleri kıyafetleri alabiliyor. Projemiz oldukça ilgi gördü. Vatandaşlarımız yoğun katılım gösterdi. Gelen kıyafetler kısa zamanda talep görerek tükeniyor. Herkesi projemize dahil olmaya davet ediyorum”  diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.