Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de demokrasi şöleni

Çiğli'de demokrasi şöleni

Yerel seçim coşkusunun yaşandığı Çiğli’de CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan’ın Güzeltepe’de düzenlendiği Demokrasi Şöleni’ne CHP İzmir Milletvekili Rıza Türmen ve CHP Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı’dan destek geldi. 30 Mart’ta önce yerel seçimlerde ve 2015’te de genel seçimlerde CHP iktidarının farkının yaşanılacağının vurgulandığı şölende adeta zafer coşkusu yaşandı.

  • Ege Postası
  • 26.03.2014 - 12:58
İZMİR-Hafta sonu yapılacak yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına hız veren CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Aralan’ın Güzeltepe’de düzenlediği şölende CHP İzmir Milletvekili Rıza Türmen ve CHP Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı’dan destek geldi. CHP İl Başkan Yardımcısı Ali Karabay, CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin katılım gösterdiği ve kalabalığın akın ettiği ve adeta seçim zaferi coşkusunun yaşandığı şölende konuşan CHP Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı ülkede demokrasi kavramının yok edilmeye çalışıldığını belirterek, “Ama bu yaşananlara dur diyeceğiz ve önce yerel seçimlerde daha sonrada genel seçimlerde partimizi iktidara taşıyacağız. Bu açıdan yerel seçimleri sadece yerel seçim olarak görmüyoruz” dedi.

TÜRMEN: “TÜRKİYE ALGILARIMIZ FARKLI”

CHP İzmir Milletvekili Rıza Türmen, “Bizim Türkiye algımız farklı. Bizim Türkiye algımızda dürüst yöneticilerin yöneteceği bir Türkiye var. Bizim Türkiye’mizde demokrasinin var olduğu, yolsuzlukların olmadığı eşit bir Türkiye var. Bizim ülke anlayışımızda her bireyin düzgünce ve refah içinde yaşayabildiği ve konut sahibi olabildiği bir Türkiye var. HES’lerin olmadığı bir Türkiye var bizim anlayışımızda. Bizim Türkiye’mizde doğa da, insan da yeşerecek” diye konuştu.

YENİ BİR ÇİĞLİ, YENİ BİR TÜRKİYE İÇİN

Çiğli’de değişimin ve dönüşümün öncüsü olmak için canla başla çalışan Çiğli’nin Halkçı Başkanı Hasan Arslan, yeni bir Çiğli ve yeni bir Türkiye yaratmak için önce yerelde daha sonrada genel seçimle Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacaklarını ifade etti. Çiğli’de herkesin büyük desteği ile karşılaştıklarını belirten Hasan Arslan, “ Bizim derdimiz yeni bir Çiğli ve yeni bir Türkiye yaratmak. Bizim vatandaşımızın verdiği vergilerin onlara hizmet olarak geri dönmesini sağlamak bizim derdimiz” diye konuştu.
Gün içerisinde Evka-6’dan başlayıp Ahmet Taner Kışlalı, Aydınlıkevler, ve Maltepe mahallelerini kortej eşliğinde gezen ve halkla buluşan Hasan Arslan, İzmir Çiğli Kadın Emeğini Değerlendirme ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Demokrasi şöleninin ardından seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Arslan,  Şirinevler’de site toplantısına katıldıve ardından Köyiçi Mahallesi’nde kahve toplantısında mahallelinin sorunlarını dinledi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.