Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de imar gerilimi

Çiğli'de imar gerilimi

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Yeni Mahalle yeni imar revizyon planlarını görüşmek üzere Çiğli Belediye meclis salonunda Yeni mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Toplantıda Belediye Başkanı Hasan Arslan ile mahalle sakinleri arasında çıkan tartışmalar sonucunda toplantı yarım kaldı. Toplantıda Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın gelini ile meclis üyeleri arasında tartışma yaşandı.

  • Ege Postası
  • 20.06.2014 - 09:10
EGEPOSTASİ- HABER SERVİSİ- Çiğli Belediyesi'nin,  Yeni Mahalle'de  yapılacak  imar revizyonuyla ilgili  mahalle sakinlerine bilgi vermek için düzenlediği toplantı, tansiyonun yükselmesi yüzünden yarım kaldı. Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın, yapılacak imar revizyonu ile ilgili bilgi verdiği sırada mahalle sakinleri mağdur olacaklarını belirterek itiraz etti. Başkanın gelininin, tartışmaları izleyen meclis üyelerine dönüp, "Neden başkanı savunmuyorsunuz" sözleri ise, tartışmanın bir başka cephede daha başlamasına yol açtı. 

Toplantıda kürsü önüne gelen vatandaşlar  Belediye Başkanı Arslan'a "Biz yaşadığımız yerde mutluyuz, burada imar düzenlemesi istemiyoruz. Gidin bu düzenlemeleri Güzeltepe, Şirintepe mahallerinde yapın" diyerek tepkilerini dile getirdiler. Bunun üzerine Başkan Arslan "arkadaşlar kimse mağdur olmayacak. Bizi dinlerseniz bunu daha iyi anlarsız."demesi tartışmayı bitirmedi. 

Tartışmaların devam etmesi üzerine  Başkan Hasan Arslan "10 kişilik  heyet kurun bu arkadaşlarımız ile görüşme yapalım, eğer bu görüşmelerden sonra yine de  istemezseniz imar revizyonundan vazgeçeriz" dedi.
 
ARSLAN'IN GELİNİ VE MECLİS ÜYELERİ ARASINDA TARTIŞMA
Hasan Arslan'ın gelini Yeter Arslan salonda bulunan  meclis üyelerine dönerek  "Siz neden Belediye başkanına destek olmuyorsunuz. Burada durup bakıyorsunuz" demesi üzerine meclis üyesi avukat Hüseyin Karadağ, "Biz başkanın koruması mıyı? Burada olan halk hakkını arıyor" diyerek karşılık verdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.