Dolar 34,2599
%0.06
Euro 37,6306
%0
Altın 2.921,040
%-0.02
Bist-100 9.120,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'nin efesi Hasan Arslan

Çiğli'nin efesi Hasan Arslan

Kötü hava koşullarına rağmen Çiğli’nin bütün mahallelerini dolaşarak halkla kucaklaşmaya devam eden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, EVKA -5 Mahallesi seçim bürosu açılışında zeybekler eşliğinde ‘Çiğli'nin efesi Hasan Arslan’ sloganları ile karşılandı. Son günlerdeki yağışlar nedeni ile özellikle pazarcı esnafının büyük sıkıntı içinde olduğunu belirten Arslan, EVKA-5 sakinlerine ve esnafına içinde kapalı Pazar yerinin de olduğu çok amaçlı bir yapıyı EVKA -5 Mahallesi'ne kazandıracaklarının müjdesini verdi.

  • Ege Postası
  • 06.03.2014 - 12:33
İZMİR - Seçim çalışmalarına hız kesmeden koşar adımlarla devam eden CHP Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan,  şölen havasında geçen EVKA- 5 seçim bürosu açılışında Ege yöresi halk oyunları ekibi tarafından karşılandı. ‘Çiğli’nin Efe’si Hasan Arslan’ sloganları eşliğinde gerçekleşen açılışta konuşan Arslan, son günlerde havaların yağışlı geçmesinden ve kapalı pazar yerlerinin eksikliğinden dolayı esnafın ve vatandaşın mağdur olduğunu ve bu mağduriyeti gidermek konusunda yapacakları projeleri EVKA 5 halkı ile paylaştı. İçinde kültür etkinliklerinin de yapılabileceği ve kapalı pazar yerinin olacağı bir yapıyı bu EVKA-5 Mahallesi’ne kazandıracaklarını söyleyen Arslan, “ Sosyal demokrasinin gereğini ve sosyal belediyeciliğin gereklerini Çiğli’de uygulayacağız” diye konuştu.

“ÇİĞLİ ÇÖPE LAYIK MI'”
Son dönemde belediye işçilerinin eyleminden dolayı Çiğli’de gündeme gelen ve kısa sürede çözüme kavuşan çöp sorununa da değinen Arslan, “ Çöpün başında fotoğraf çektirenlerin hevesi kursağında kaldı. Beş yıldan bu yana Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Harmandalı'ndaki çöp sorununu çözmeye çalışıyor. Buca’da bir yer buldu engellediler, olmaz dediler. Yamanlar’da bir yer buldu, Kemalpaşa’da bir yer buldu, bir şekilde engellendi ve yapılamadı. Peki başka yerler çöpe layık değil de, Çiğli mi layı? Biz hizmet için varız. Çöpün de üstesinden geleceğiz” dedi.

YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN
Yağmur çamur demenden Çiğli’nin bütün sokaklarını gezmeye ve halkla, esnaf ve iş dünyası buluşmaya devam eden ‘Halkçı Başkan’ Hasan Arslan, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde Yıldızpen Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti.’ Genel Müdürü Ahmet Üzümcü’yü ziyaret etti. Ziyaretin ardından Harmandalı Uğur Mumcu ve İnönü mahallerini gezen Arslan esnaf kahveleri ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi. Kahve ziyaretleri sırasında Gediz Üniversitesi öğrencileri ile sohbet eden ve öğrencilere yönelik projelerini üniversiteli gençlerle paylaşan Hasan Arslan EVKA 5 seçim bürosu açılışının ardından Güzeltepe’de kahve toplantısına katıldı. Kent dönüşümü konusunda yeni imar planları ile Çiğli’de dönüşümün öncüsü olacaklarını dile getiren Hasan Arslan, Kentsel dönüşüm konusunda İzmir’de çeşitli tartışmaların olduğuna dikkat çekerek, “ Vatandaşımız ve mahallelimiz isterse onlara en iyi hizmeti verebilmek adına gerekli çalışmaları yapacağız. İstemezse zorla yapılacak diye de bir şey yok” açıklamasında bulundu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.