Dolar 34,1777
%-0.08
Euro 37,8921
%0.31
Altın 2.917,630
%-0.41
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli sokakları güzelleşiyor

Çiğli sokakları güzelleşiyor

Çiğli’nin hızlı gelişimine yaptığı alt yapı yatırımlarıyla büyük destek olan Çiğli Belediyesi, ilçede beton yol kaplama ve tretuvar çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Metin Solak, Çiğli halkının temiz ve konforlu çevrede yaşamasını istediklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 10.10.2012 - 12:15
İZMİR-  Çiğli Belediyesi’nin çalışmaları özellikle ilçeye sonradan bağlanan bölgeler ile hızlı yapılaşmanın bulunduğu bölgelerde yoğunlaşırken, çalışmalar birçok mahallede yoğun şekilde devam ediyor. Çiğli Belediyesi ekipleri Mart ayından itibaren 10 bin 500 metreküplük beton kullanarak yaklaşık 70 bin metrekarelik stabilize yola beton döktüler. Çiğli sokak ve caddelerine yaklaşık 10 bin metrekarelik de tretuvar döşeyen Çiğli Belediyesi, ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.

Cazibe merkezi Çiğli

Çiğli Belediyesi’nin sokaklardaki çalışmaları artırdığını belirten başkan Metin Solak, “İzmir’in tercih edilen ilçelerinin başındayız. Planlı yeni yapılaşma ilçemizi cazibe merkezi haline getiriyor” dedi. Gelişime paralel olarak alt yapı eksiklerini hızlı biçimde giderdiklerini belirten Başkan Solak, çalışmaların ilçenin hemen her bölgesine yayıldığını ve yoğun biçimde devam ettiğini söyledi. Her yere eşit hizmet götürme anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Solak, şöyle devam etti: “Çiğli’nin özellikle acil ihtiyacı olan bölgelerinde çalışmalarımız yoğunlaştı. Bu yıl fen işleri ekiplerimiz bu alanlardaki eksikleri tespit ederek hızlı biçimde çalışmaya başladılar. Aynı anda birçok mahallede devam eden çalışmalarımız yıl boyunca aksamadan yapılacak.”  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.