Dolar 34,2485
%0.02
Euro 37,6494
%0.03
Altın 2.888,860
%0.07
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli ve Bornova'da kanlı infaz

Çiğli ve Bornova'da kanlı infaz

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, sokakta karşılaştığı kimliği belirsiz kişilerle yaşadığı tartışmada bıçakla yaralanan 31 yaşındaki Faruk Aslan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Çiğli'de çalıştığı fabrikadan çıktığı sırada tartıştığı 2 kişi tarafından av tüfeği ile vurulan Ali İzmir (37), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından yakalanan M.S. (35) ile S.Ö. (31) tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 13.05.2013 - 09:48
İZMİR - Olay, 879 sokak ile Yavuz Caddesi Kavşağı kesişiminde meydana geldi. Sokakta yürüyen Faruk Aslan ile kimliği belirsiz kişiler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bıçaklı kavgaya dönen tartışmada Aslan, yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen acil yardım ekipleri ağır yaralı Aslan'ı, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Aslan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaçan zanlıların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

AV TÜFEĞİ İLE VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Olay, dün (cumartesi) saat 21.00 sıralarında, Sasalı Tuzla İşletmeleri yakınlarında meydana geldi. Çalıştığı fabrikadan çıkan Ali İzmir'in önü, iddiaya göre, husumetli olduğu M.S. ve S.Ö. tarafından kesildi. Çıkan tartışmada iki zanlı, av tüfeğiyle İzmir'i yaraladı. Ağır yaralanan İzmir, ambulansla Özel Kent Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan İzmir, bir gün sonra hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarma tarafından yakalanan M.S. ile S.Ö., gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, tutuklandı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.