Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli zabıtasından fırınlara gece denetimi

Çiğli zabıtasından fırınlara gece denetimi

Çiğli Belediyesi zabıta ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırınlar ile ve unlu mamul üreten iş yerlerine gece yarısı denetimi yaptı. Gıda üreten iş yerleri genel temizlik, gramaj ve ruhsat kontrolünden geçirildi.

  • Ege Postası
  • 02.06.2014 - 09:28
İZMİR-Çiğli Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığı açısından öncelik taşıyan gıda iş yerlerini sıkı denetliyor. Belediye ekipleri bu kapsamda fırın ve unlu mamul üreten iş yerlerine, üretimin yapıldığı gece yarısı saatlerinde denetim yaptı. Yönetmelikler çerçevesinde denetimleri gerçekleştiren zabıta ekipleri denetimlerini genel temizlik, ürün gramajı ve ruhsat üzerinden gerçekleştirdi. Denetimlerinin yapıldığı iş yerlerinde, kurallara uymadığı tespit edilen işletmelere ceza ve ihtar verildi. Denetimlerde ruhsata aykırı ekmek çıkaran 5 iş yerine ceza kesilirken, sağlıksız koşullarda çalışan 2 iş yerine de ihtar çekildi.

BAŞKAN ARSLAN: “ÖNCE VATANDAŞIMIZIN SAĞLIĞI VE HUZURU”
Gıda üreten ve satan esnaflara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Genel hijyen uygulamalarını yerine getirmeyen, gramaj ve ruhsat kontrolünden geçememiş işletmelere yönelik denetimlerimizi sıklaştırdık. Çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren iş yerlerinin vatandaşımızın sağlığını düşünmesi bizim için her şeyden önemlidir. Görevimizi en iyi şekilde yapma gayretindeyiz. Biz ne kadar iyi yaparsak halkımızda o kadar güvenli ve huzurlu yaşam sürer” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.