Dolar 38,5025
%0.04
Euro 43,9472
%0.12
Altın 4.100,470
%-0.12
Bist-100 9.195,00
%-0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Çiğli’de çözülmedik sorun kalmayacak”

“Çiğli’de çözülmedik sorun kalmayacak”

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, yerel seçimlere kısa bir süre kala seçim çalışmalarına yoğunluk verdi. Çiğli’de başkan adaylığı netleştiği günden itibaren Çiğli halkından büyük destek gören AK Partili Adnan Yılmaz, “Çiğli’de çözülmedik sorun kalmayacak. Çiğlililere sözüm olsun” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.02.2014 - 10:00
İZMİR- Seçim çalışmaları kapsamında Çiğli’de bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, ilk olarak Köyiçi Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşa isteklerini soran Adnan Yılmaz, sorunların çözümü için AK Parti’yi işaret etti. Ziyareti sırasında sık sık notlar alan AK Partili Yılmaz, “Çiğli’nin bütün sorunlarını çözeceğime söz veriyorum. Bu işi başaracağız. İzmir’de fark yaratan ilçe biz olacağız. Ayrım gözetmeksizin, katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışımızla İzmir’de örnek bir kent oluşturacağız. Siyaseti belli kesimin istismar politikalarından çıkartıp, sürekli değişim hedefleyen projelerle, genel ve yerel gücün potansiyelini kullanıp hizmet çıtamızı yükselteceğiz. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım’ın önderliği çok önemli. 31 Mart sabahı İzmir üzerine doğacak AK Parti güneşi, Çiğlimize de vuracak ve bu güneş hiç sönmeyecek” dedi.

SORUN ÇOK, YÖNETİM YOK

Ziyareti sırasında kendisine destek olan engelli bir vatandaşla da özel olarak ilgilenen Yılmaz, yönetime geldiklerinde engelsiz bir Çiğli yaratılacağını söyledi. Çocuklarla da sohbet eden Yılmaz, AK Parti yönetiminde Çiğli’de park ve oyun alanlarının sayısının da arttırılacağını ifade etti. Yılmaz, “Çiğli’yi karış karış geziyoruz. Sorunları yerinde saptıyoruz. Halkımızın en çok şikayet ettiği konu mevcut belediye yönetiminin Çiğli’nin sorunlarına uzak kalması. Sorunlar bir yana ilçede öne çıkan önemli bir yatırımın olmaması da Çiğlililer için büyük problem. Mevcut yönetim tüm bu sorunlara karşı duyarsız” diye konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.