Dolar 34,2738
%0.1
Euro 37,6407
%0.03
Altın 2.915,750
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Gül daha sonra Romanya Başbakanı Victor Ponta ve beraberindeki heyet ile görüşecek. (11.00-12.00-Ankara)-Cumhurbaşkanı Gül, İslam Kalkınma Bankası Grubu Türkiye...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 09:28
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Gül daha sonra Romanya Başbakanı Victor Ponta ve beraberindeki heyet ile görüşecek. (11.00-12.00-Ankara)

-Cumhurbaşkanı Gül, İslam Kalkınma Bankası Grubu Türkiye Ofisi açılış törenine katılacak. (17.00-Ankara)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'ü ziyaret edecek. Erdoğan ardından Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i kabul edecek.(13.00-14.30-Ankara)

-Başbakan Erdoğan, Romanya Başbakanı Victor Ponta'yı karşılama töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. Erdoğan, Romanya Başbakanı Ponta onuruna akşam yemeği verecek. (16.00-19.00-Ankara)

POLİTİKA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Yeşil Şehirler Zirvesi'ne ve Mamak Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm yıkım törenine katılacak. (11.00-14.30-Ankara)

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Özel Şafak Anadolu Meslek Lisesi’nin açılış törenine katılacak. (14.00-İstanbul)

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

-BDP Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri Meral Danış Beştaş, Altan Tan ve Bengi Yıldız, Anayasa çalışmalarını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-Ankara)

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Bingöl’de, valiliği ve belediyeyi ziyaret edecek. Anadolujet Çocuk Tiyatrosu'nu izleyecek iki bakan, Sevgi Evleri açılış törenine iştirak edecek. Bakanlar, Yüzen Ada Çocuk Evi'ni, Şehit Aileleri, Gaziler ve İnsan Hakları Derneği ile partilerinin il başkanlığını da ziyaret edecek. (12.30-18.00-Bingöl)

-BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, gündemdeki gelişmelerle ilgili basın sohbet toplantısı düzenleyecek. (12.00-Diyarbakır)

EKONOMİ
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Perpa Ticaret Merkezi’nde esnafla kahvaltı yapacak. Bakan Yıldırım, Turkcell’in ‘Geleceğe Yazanlar Projesi’nin tanıtım toplantısına katılacak. (09.30-11.00-İstanbul)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 'Kadim Kent Kayseri Günleri' programına katılacak.(13.30-Ankara)

DÜNYA
-Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi’nde 21 Eylül’de yapılacak parlamento seçiminde iddialı olan muhalif parti 'GORAN' hareketinin Süleymaniye’de düzenlediği mitinge binlerce kişi katıldı. (Süleymaniye)

-ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Çin'in Dışişleri Bakanı Wang Yi ile buluşacak. (Washington)

-Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nde 21 Eylül'de yapılacak parlamento seçimlerine günler kala siyasi partiler son kozlarını paylaşıyor. (Özel-Erbil)

-Osmanlı’nın İngilizler tarafından şehit edilen Güney Afrika’daki ilk ve son elçisi Remzi Efendi’nin torunu Christopher Lowe, dedesinin mezarını ilk defa 70 yaşında ziyaret edebildi. (Özel-Johannesburg)

GÜNCEL
-Uyuşmazlık Mahkemesi, ‘Ulusal ve Uluslararası Boyutlarıyla Görev Uyuşmazlıkları ve Uyuşmazlık Mahkemesi’ konulu uluslararası sempozyum düzenliyor. (09.00-Ankara)

-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beykoz’a yapılan yatırımların tanıtımı ile temel atma ve açılış törenine katılacak. (14.30-İstanbul)

-Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, vekaletle kurban kesimiyle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-Ankara)

-Diyarbakır’da görülen terör örgütü KCK ana davasına devam edilecek. (12.00-Diyarbakır)

KÜLTÜR-SANAT
-Adana Altın Koza Film Festivali etkinlikleri takip ediliyor. (Adana)

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Trabzonspor, Apollon Limassol takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (22.05-İstanbul)

-Fenerbahçeli futbolcular golf turnuvasına katılacak. (16.30-İstanbul)

-PTT 1. Lig 5. hafta maçları 3 karşılaşma ile tamamlanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.