Dolar 34,2400
%0.28
Euro 37,8119
%0.1
Altın 2.935,320
%0.67
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Birleşmiş Milletler 68. Genel Kurulu genel görüşmeleri için Amerika Birleşik Devletleri'ne hareket etmeden önce basın toplantısı düzenleyecek. (10.45-Ankara)-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, genişletilmiş il...

  • Ege Postası
  • 20.09.2013 - 09:27
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Birleşmiş Milletler 68. Genel Kurulu genel görüşmeleri için Amerika Birleşik Devletleri'ne hareket etmeden önce basın toplantısı düzenleyecek. (10.45-Ankara)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, genişletilmiş il başkanları toplantısına katılacak. (11.00-Ankara)

POLİTİKA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana’da, Çukurova Belediyesi hizmet binası ve Kültür Merkezi'nin açılış törenine iştirak edecek, 'Savaşa Hayır Demokrasi ve Özgürlük Mitingi'ne katılacak. (17.00-18.00-Adana)

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Isparta’da, Senirkent Belediyesi'ni ve partisinin Uluborlu İlçe Teşkilatı'nı ziyaret edecek, düğün törenine katılacak. (16.15-17.30-20.00-Isparta)

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Eskişehir’de, Sakarya Gazetesi’nin 67, Bölge Vizyon Dergisi'nin ise 7. kuruluş yıl dönümü programı ile Türkvizyon 2013 Türk Dünyası Şarkı Yarışması protokol imza törenine katılacak. (18.00-19.30-Eskişehir)

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Trabzon’da, 'Kadına Karşı Şiddet ve Aile içi Şiddet' başlıklı bölgesel TAIEX seminerinin açılış törenine ve 'Avukatlar için Yargı ve Temel Haklar Projesi'nin kapanış törenine katılacak. (09.30-10.30-11.45-Trabzon)

-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır Kültür ve Karpuz Festivali kortej yürüyüşü ve festival açılışı sebebiyle düzenlenecek çeşitli etkinliklere katılacak. (12.00-20.30-Diyarbakır)

EKONOMİ
-TÜSİAD, 2013 Yılı İkinci Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısını İstanbul Çırağan Sarayı’nda yapacak. Toplantıda TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erkut Yücaoğlu ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz güncel ekonomik konuları değerlendirecek. (09.30-İstanbul)

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Pendik'te NETAŞ Genel Müdürlük ve Ar-Ge Merkezi'nin açılışına katılacak. (10.00-İstanbul)

-Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı iken Libya Büyükelçiliğine atanan Ahmet Yakıcı'ya plaket verecek. (14.30-Ankara)

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kocaeli bölgesinde yapılan yatırımlar toplantısına katılacak. (15.30-Kocaeli)

-Apple'ın yeni iPhone 5S ve daha ucuz muadili iPhone 5C'nin satışına başlanıyor.

DÜNYA
-Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti’nde 10’uncu Yalta Avrupa Stratejisi (YES) konferansı gerçekleşecek. Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ve Litvanya Cumhurbaşkanı Dalia Grybauskaite’nin katılımıyla açılacak toplantıda, Türkiye’yi Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış temsil edecek. (Yalta)

-Osmanlı Valisi Ahmet Hamdi Paşa, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a teftiş için geldiği sırada hastalanıp vefat edince buraya defnedilmiş. Beyrut'ta herkesin bu türbenin varlığından haberi olduğunu söyleyen tarih araştırmacısı Ömer Rahha, Türkiye'nin sahip çıkıp kabri düzenlemesini istiyor. (Özel-Beyrut)

-21 Eylül’de yapılacak parlamento seçimleri öncesi, gazeteci yazar ve siyasi yorumcu Mumtaz Haydariy, Kuzey Irak’ın geleceğini değerlendirdi. (Özel-Erbil)

GÜNCEL
-Sakarya'da Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Recep Bolat ile kurum çalışanı Devrim Ersen Özergin'i öldüren ve yerel gazete çalışanı Mustafa Süke'yi yaralayan Anadolu gazetesi imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz karar duruşmasına çıkacak. (Sakarya)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig’de 5. haftanın açılış maçında Kardemir Karabükspor–Kayseri Erciyesspor ve Akhisar Belediye–Gaziantepspor takımları karşı karşıya gelecek. (20.00-Karabük-Manisa)

-Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'la oynayacak Bursaspor'da teknik direktör Daum, basın toplantısı düzenleyecek. (14.30-Bursa)

-Erzurum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, Atletizm Federasyonu Başkanlığı adaylığı ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (Erzurum)

-Amerikan Basketbol Ligi NBA tarafından ABD dışında 14 ülkede gerçekleştirilen sokak basketbolu turnuvası NBA 3X Tour'un Türkiye kısmı tanıtım toplantısı yapılacak. (10.00-İstanbul)

-Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.