Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BM'de, 'Binyıl Kalkınma Hedeflerinin Gerçekleştirilmesine Yönelik Çalışmaların Takibi' toplantılarına katılacak. Gül, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Hollanda Kraliçesi...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 09:27
- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BM'de, 'Binyıl Kalkınma Hedeflerinin Gerçekleştirilmesine Yönelik Çalışmaların Takibi' toplantılarına katılacak. Gül, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Hollanda Kraliçesi Maxima, Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, BM ve Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi El-Ahdar el-İbrahimi ile görüşecek. (New york)


POLİTİKA
- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin Bursa İl Başkanlığı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. Arınç, Karacabey ilçesinde okul ve fabrika açılışlarına katılacak. (11.00-13.30-Bursa)

- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Retaj Royale Hotel’de düzenlenecek ‘Halk İradesine Darbe Karşısında Dünyanın İmtihanı Konferansı'na katılacak. (09.30-İstanbul)

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Danimarka Ticaret ve Avrupa İşleri Bakanı Nick Haekkerup ile Ortaköy ofiste görüşecek. (12.30-İstanbul)

- 11. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Şurası’nda alınan kararlar, sektör raporları ve şura sonuç bildirgesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından düzenlenecek basın toplantısı ile açıklanacak. (10.00-Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü'nce yüksek lisans mezunları diploma törenine katılacak. (10.00 - Ankara)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Okullar Hayat Olsun projesini imzalayacak. (15.00 -Ankara)

- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ,Adana’da bir dizi programa katılacak. Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açılışına katılacak olan Çelik, Yüreğir Kültür Merkezi açılışını yapacak. Çelik, akşam AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı’na iştirak edecek. (11.30-Adana)

- TBMM’de yangın tatbikatı yapılacak. (14.30-Ankara)

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (12.00-Ankara)


EKONOMİ
- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nu ziyaret edecek. (11.00-Ankara)

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Vanuatu Tarım Bakanı ile ikili bir görüşme gerçekleştirecek. (14.00-Ankara)

- Türk-Arap Ekonomi, Ticaret ve Yatırım Bakanları 1. Toplantısı Mersin'de gerçekleştirilecek. Toplantıya 15 Arap ülkesinin bakanlarının yanı sıra Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da katılacak. (10.30-17.30-Mersin)


DÜNYA
- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Yemen'in Dostları Grubu toplantısının yanı sıra Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya dışişleri bakanları arasında düzenlenen toplantıya katılacak.(New york)

- "Müslüman akademisyen ve din adamlarından terör tepkisi”
Son zamanlarda değişik ülkelerde gerçekleştirilen ve İslam dini ile bağdaşlaştırılmaya çalışılan terör eylemlerine din alimlerinden ortak kınama geldi. Müslüman akademisyen ve din alimleri terörün dininin olmayacağının altını çizerek, gerçekleştirilen eylemleri kınadı. (Özel-İstanbul)


GÜNCEL
- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde basın açıklaması yapılacak. (11.00-İstanbul)


SPOR
- Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftası'nda oynanan ve olaylar nedeniyle yarıda kalan Beşiktaş-Galatasaray ve PTT 1. Lig 2. Haftası'nda oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Fethiyespor-Balıkesirspor maçlarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararını verecek.

- Fenerbahçe'de önümüzdeki pazar günü deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıkları yapılacak çift antrenmanla devam edecek.

- Teknik Direktör Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray'daki gelişmeler takip edilecek.

- Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçlarına oynanacak karşılaşmalarla devam edilecek.

- Galatasaray maçında çıkan olaylarla demoralize olan Beşiktaş'ta, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıkları devam edecek.

- Bursaspor Teknik Direktörü Daum Akhisar Belediyespor maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. (14.30-Bursa)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.