Dolar 34,1422
%0.02
Euro 38,0749
%0.42
Altın 2.887,310
%0.07
Bist-100 10.061,00
%1.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir ve Denizli’de. İlk olarak Kırşehir’de Ahilik Haftası kutlamalarına katılacak Erdoğan, Makissos Termal Otel'in açılışı ile Neşet Ertaş 1. Altınbağlama Kültür/Sanat Ödülleri Töreni’ne...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 09:28
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir ve Denizli’de. İlk olarak Kırşehir’de Ahilik Haftası kutlamalarına katılacak Erdoğan, Makissos Termal Otel'in açılışı ile Neşet Ertaş 1. Altınbağlama Kültür/Sanat Ödülleri Töreni’ne iştirak edecek. Daha sonra Denizli’ye geçecek Erdoğan, toplu açılış törenine katılacak ve Pamukkale Üniversitesi tarafından yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan’a burada fahri doktora unvanı da verilecek. (11.00-13.00-Kırşehir/16.30-18.30-Denizli)

POLİTİKA
-Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, il başkanları toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. (10.30-Ankara)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lüleburgaz ilçesinde düzenlenecek ‘Tarım Mitingi’ne katılacak. (14.00-Kırklareli)

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep’te çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılacak. (13.30-18.00-Gaziantep)

DÜNYA
-BM Genel Kurulu'na katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, New York'tan Türkiye'ye dönecek. (New York)

-Dünyanın en hızlı gelişen ülkeleri arasında yer alan Brezilya ve Türkiye arasındaki mesafeler giderek azalıyor. İki ülkenin son yıllarda ticari ve siyasi anlamda yakınlaşması, sivil toplum kuruluşlarını da harekete geçirdi. Birbirine uzak iki coğrafya arasında doğal sebeplerle gelişen bu yakınlaşmayı kültürel alana da taşımak isteyen Türkiye Brezilya Kültür Merkezi, 'Türkiye tecrübeleri' başlığı altında bir kültür tanıtım projesi başlattı. (Sao Paulo)

GÜNCEL
-12 yılda iple yazdığı Kur'an-ı Kerim, Guinness Rekorlar Kitabı'na girecek (Özel)
Mohammed Maher Hadri'nin, iplerle siyah bez üzerine işlediği Kur'an-ı Kerim görenleri şaşırtıyor. Kur'an-ı Kerim'in işlenmesi, kontrol edilmesi ve ciltlenmesi tam 12 yıl sürmüş. Alanında ilk olma özelliği taşıyan Kur'an-ı Kerim, Guinness Rekorlar Kitabı'na da girecek. (İstanbul)

-Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Starwood Grubu, 1995 yılından beri UNICEF ile çocukların eğitim hakkı için gerçekleştirdiği 'Road to Awareness' projesini Türkiye'ye taşıyor. Aralarında Sheraton Bursa ve Aloft Bursa çalışanlarının da bulunduğu yaklaşık 100 kişilik grup, Mudanya'dan Sheraton Bursa Oteli'ne yürüyecek ve toplanacak bağışlar Afrika'daki çocukların eğitimi için bağışlanacak. (09.00-Bursa)

KÜLTÜR-SANAT
-Beşiktaş’taki evinde vefat eden sinema ve tiyatro sanatçısı Tuncel Kurtiz için Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde tören düzenlenecek. (11.00-İstanbul)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray-Çaykur Rizespor ve Gaziantepspor-Kardemir Karabükspor maçları oynanacak. (19.00-İstanbul-Gaziantep)

-PTT Birinci Lig’de Balıkesirspor-1461 Trabzon, Orduspor-İstanbul BBSK ve Mersin İdmanyurdu-Tavşanlı Linyitspor maçları oynanacak. (14.00-17.00-19.00-Balıkesir-Ordu-Mersin)

-Bursaspor, ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Karabükspor maçı hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde başlayacak. (11.00-Bursa)

-Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Ampute Futbol Federasyon Kupası’nda Karagücü TSK Rehabilitasyon Merkezi Spor Kulübü-Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Yeni Mahalle Gençlik ve Spor Kulübü-İstanbul Özürlüler Spor Kulübü karşı karşıya gelecek. (13.30-15.00-Bursa)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.