Dolar 34,1023
%0.25
Euro 38,1694
%0.3
Altın 2.856,290
%0.95
Bist-100 9.987,00
%0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- TBMM 24. Dönem 4. Yasama yılı açılacak. Atatürk Anıtı'nda tören düzenlenecek. TBMM Genel Kurul’da yasama yılı açılış toplantısı yapılacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genel Kurul’a hitap edecek. Yeni yasama yılı dolayısıyla...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 09:29
- TBMM 24. Dönem 4. Yasama yılı açılacak. Atatürk Anıtı'nda tören düzenlenecek. TBMM Genel Kurul’da yasama yılı açılış toplantısı yapılacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genel Kurul’a hitap edecek. Yeni yasama yılı dolayısıyla akşam verilecek resepsiyona Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. ((14.00-15.00-19.00-Ankara)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Sektörü değerlendirme toplantısı ödül törenine katılacak. Başbakan Erdoğan, Kuveyt Ulusal Meclis Başkanı Marzuk Ali Al-Ghanim ile görüşecek. (11.00 -18.00- Ankara)


POLİTİKA
- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ‘Ulaşımda, iletişimde hayatın içerisinde ben de varım’ adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında işitme engellilerle bir araya gelecek, 'Sessizliğe Kulak Vermek' adlı törene katılacak. (10.30-Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci ile Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’yu ayrı ayrı kabul edecek. (13.00-13.30-Ankara)

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ‘İnsan Hakları alanında bireysel başvuru usullerinin tanıtılması projesi’ programının açılışına katılacak. (10.00-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sincan Cezaevi’nde tutuklu bulanan Mustafa Balbay’ı ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu daha sonra ‘Demokratikleşme paketi’ ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-12.30-Ankara)

- TBMM’de MHP Grup toplantısı yapılacak. (11.00 -Ankara)


EKONOMİ
- Türkiye İhracatçılar Meclisi, Eylül ayı ihracat rakamlarını Artvin'de açıklıyor. (11.00-Artvin)


DÜNYA
- KKTC'de hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara yolculuk yapacak hacı adayları Ercan Havalimanı’ndan dualarla uğurlandı. (Lefkoşa)

- Bosna Hersek’te tarihi nüfus sayımı bugün başlıyor. (Saraybosna)

- ABD`de partiler yeni bir tasarı üzerinde anlaşamazsa hükümet harcama yetkisi alamayacak. Yaklaşık 800 bin kamu görevlisi maaş alamama tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. (Washington- New York)

- Yeryüzündeki riskli bölgelere yapılan seyahatlerinin korkulu rüyası sıtma, yılda 650 bin can alıyor. Kurban Bayramı vesilesiyle Türkiye ve Avrupa’nın değişik ülkelerinden özellikle Afrika’ya yoğun seyahatlerin yapılmasının beklendiği bir dönemde doktorlardan sıtma uyarısı geldi.

- Suriye'nin kimyasal silahlardan arındırılma sürecini izleyecek uzmanlar Şam'a geldi.


GÜNCEL
- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Süleymaniye Camii avlusunda 2013 yılı ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ açılış programına katılacak. (10.00-İstanbul)

- Memur Sen, ‘Demokratikleşme paketi’ ile ilgili değerlendirmelerin yapılacağı basın toplantısı düzenleyecek.(11.00-Ankara)

- Demokratikleşme paketinin açıklanmasının ardından bölgedeki gelişmeler takip ediliyor.


SPOR
- Ligin 7. haftasında deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde devam edecek. (17.30-Bursa)

- Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Galatasaray, grubun 2. maçında konuk olacağı Juventus maçı için İtalya’ya gidecek. Sarı-kırmızılı ekipte Teknik Direktör Roberto Mancini ve bir oyuncu akşam saatlerinde maçın oynanacağı statta basın toplantısı yapacak. Maçın son çalışması da aynı statta yapılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.