Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu AB Komiseri Stephan Fule ve heyetini Çankaya Köşkü’nde kabul edecek. Cumhurbaşkanı Gül, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile görüşecek.Gül’e ardından Polonya’nın...

  • Ege Postası
  • 08.11.2013 - 10:27
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu AB Komiseri Stephan Fule ve heyetini Çankaya Köşkü’nde kabul edecek.
Cumhurbaşkanı Gül, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile görüşecek.
Gül’e ardından Polonya’nın Ankara Büyükelçisi Mieczyslaw Cieniuch güven mektubu sunacak. Gül, İslam Ülkeleri Standartlar ve Metroloji Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Şentürk ve heyetini kabul edecek. Cumhurbaşkanı Gül akşam da Ankara Sanayi Odası’nın Marriott Otel’deki 50. kuruluş yıl dönümü yemeğine katılacak.(11.00-14.00-15.00-16.00-19.30-Ankara)

POLİTİKA
-Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hukuk ve Hayat Derneği’nin kuruluşunun 10. yılı dolayısıyla düzenlediği ‘Türkiye’de Hukuk ve Avukatlık Sınavı' paneline katılacak. (16.00-Ankara)

-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanlığı konutunda Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu AB Komiseri Stephan Fule ile görüşecek. (09.15-Ankara)

-Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır ile AB Komisyonu Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu Komiseri Stefan Füle ile ortak toplantısı düzenleyecek. (10.00-Ankara)

-Aile ve Sosyal Politikalara Bakanı Fatma Şahin Tekirdağ’da. Şahin, Çerkezköy Belediyesi Türkiye Sakatlar Derneği’nin açılış törenine katıldıktan sonra Çorlu Huzurevi’ni ziyaret edecek. (10.20-11.30-Tekirdağ)

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Kocaeli’nde. Ergün, ‘Körfez Belediye Hizmet Binası, Körfez Belediye Önü Battı Çıktı Kavşağı ve Körfez Belediye Otoparkı projeleri açılış törenine katılacak. (14.30-Kocaeli)

EKONOMİ
-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye İstatistik Kurumu’nun düzenlediği 'İstatistik Kapasite Geliştirme’ konferansına katılacak. (09.30-Ankara)

-Türk Ekonomi Bankası Genel Müdürü Ümit Leblebici, basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-İstanbul)

DÜNYA
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Polonya'da. Meçhul Asker Anıtı'na çelenk koyacak Erdoğan, Başbakan Donald Tusk ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı yapacak. (Varşova)

-ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Ürdün'den İsrail'e gidecek.

-İran'la BM Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesi ve Almanya (5+1) arasında ikinci tur görüşmelerine İsivçre'de devam edilecek. (Cenevre)

-Kırgızistan'da 3. Türk Dili Konuşan Ülkeler ve Toplulukların Medya Forumu düzenlenecek. (Bişkek)

GÜNCEL
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 'Uluslararası Çevresel Etki Değerlendirmesi Kongresi'ne katılacak. (09.30-İstanbul)

-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 100 yeni İETT otobüsünün hizmete alınması törenine katılacak. (13.30-İstanbul)

-Türkiye Diyabet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Temel Yılmaz, ‘Diyabet Farkındalığı’ ile ilgili araştırma raporunu açıklayacak. (10.30-İstanbul)

- 'Baz İstasyonları, Bursa Ölçüm Sonuçları, İnsan Sağlığına etkisi ve bu konudaki Bilimsel çalışmalar' konulu bilgilendirme semineri Merinos AKKM'de yapılacak. (15.00-Bursa)

-Sağlık Müdürlüğü personeli organ bağışını teşvik amacıyla ‘Organ Bağışına Destek Yürüyüşü’ yapacak. (13.30-Bursa)

KÜLTÜR-SANAT
- 'Türk Dünyası’nın Kültürel Mirası ve Müzeler’ konulu uluslararası forum, Ördekli Kültür Merkezi’nde yapılacak açılış töreniyle başlayacak. (09.00-Bursa)

SPOR
-Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, FIFA merkezinde gerçekleşen toplantı hakkındaki detayları, KTFF'de yapacağı basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacak. (Lefkoşa)

-Spor Toto Süper Lig’de Eskişehirspor-Akhisar Belediyespor, Elazığspor-K. Erciyespor maçları oynanacak. (20.00-Eskişehir-Elazığ)

-Beşiktaş, Kayserispor maçı için Kayseri’ye gidecek.

-Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm beldesinde gerçekleştirilen Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası takip ediliyor.

-Takımların hafta sonundaki maçlarına yönelik haberleri takip edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.