Dolar 34,2815
%0.34
Euro 37,5173
%-0.01
Altın 2.931,490
%1.46
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Lüksemburg Büyük Dükü Henri ile eşi Büyük Düşes Maria Teresa’yı Çankaya Köşkü’nde karşılayacak. Başbaşa ve heyetler arası görüşme sonrası ortak basın toplantısı yapılacak. Cumhurbaşkan Gül,...

  • Ege Postası
  • 19.11.2013 - 10:27
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Lüksemburg Büyük Dükü Henri ile eşi Büyük Düşes Maria Teresa’yı Çankaya Köşkü’nde karşılayacak. Başbaşa ve heyetler arası görüşme sonrası ortak basın toplantısı yapılacak. Cumhurbaşkan Gül, Lüksemburg Büyük Dükü ile eşi Büyük Düşesi onuruna Çankaya Köşkü’nde akşam yemeği verecek. (10.45-11.00-11.30-12.30-19.30-Ankara)

-Cumhurbaşkanı Gül, Bağımsız Türkiye Komisyonu üyelerini Çankaya Köşkü’nde kabul edecek. (16.00)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Büyük Dükü Henry ile Başbakanlık resmi konutunda görüşüp çalışma yemeği yiyecek. Başbakan Erdoğan, AK Parti genel merkezinde çalışmalarına devam edecek. (13.30-15.30-Ankara)

POLİTİKA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Uluslararası İşbirliği Platformu tarafından Four Seasons Bosphorus Otel'de düzenlenen 4. Boğaziçi Zirvesi’nin açılış yemeğine katılacak (20.00 -İstanbul)

-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, TBMM Genel Kurulu’nda milletvekillerinin sorularını cevaplayacak. (15.00-Ankara)

-TBMM’de MHP, AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (10.30 – 11.30 -12.30 -13.30-Ankara)

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı bütçeleri görüşecek. (10.00 -Ankara)

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Mamak’ta Gülseren - Anayurt Kentsel Yenileme Projesi 2000 Konut Temel Atma Törenine katılacak. (14.30-Ankara)

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Hilton Otel’deki, AB’nin 5 Milyon Euro’luk finansman desteğiyle, GAP İdaresi Başkanlığı tarafından uygulanan “Türkiye'nin Az Gelişmiş Bölgelerindeki Kadınların ve Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Güçlendirilmesi Projesi” ve STK Fuarı kapanış toplantısına katılacak. (09.00-Ankara)

-Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü’nde Dünya Gençlik Forumu’na katılacak (10.00-Ankara)

-İçişleri Bakanı Muammer Güler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile AB Bakanı Egemen Bağış, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük’ün ev sahipliğindeki ‘Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetin Önlenmesi Projesi’nin Mariott Otel’deki açılışına katılacak. (10.00 –Ankara)

DÜNYA

-ÖZEL -Islam Topluluğu Partisi Lideri Ali Bapir Türkiye'deki gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bapir PKK'nin silah bırakma konusunda "Türkiye'de ve Kürdistan Bölgesinde sorunlar diyalog yolu ile çözülebilirken başka yöntemlere baş vurmamak lazım. Silahla çözüm aramak artık geride kalmıştır." dedi. ( Erbil )

-Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande Israildeki temaslarına devam edecek. ( Tel Aviv )

-Almanya Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir Greenpeace için Rusya büyükelçiliğinin önünde eylem yapacak. ( Berlin )

ÖZEL-Çin'de dershanelerin durumu
Dünyanın en kalabalık ülkesi Çin'de dershanelerin sayısı giderek artıyor. İyi bir okulda okumak isteyen milyonlarca öğrenci, okuldan sonra da dershanelere gitmek suretiyle hayalindeki üniversitede okumak istiyor. Çin hükümeti de 2002 yılında özel eğitimi desteklemek için yeni bir düzenlemeye gitmişti ve o tarihten beri ülkedeki dershane sayısı büyük artış gösterdi. ( Pekin )

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Uluslararası Enerji Ajansı Bakanlar Toplantısı'nın açılış oturumuna başkanlık edecek, temasları hakkında basın toplantısı düzenleyecek. ( Paris )

GÜNCEL

-Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük’ün ev sahipliğindeki ‘Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetin Önlenmesi Projesi’ açılışına İçişleri Bakanı Muammer Güler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile AB Bakanı Egemen Bağış katılacak. (10.00 –İstanbul)

-11 kuruluşun oluşturduğu Sivil Toplum İnisiyatifi Federasyonlar Platformu, dershanelerin kapatılması konusunda Sheraton Otel’de açıklama yapacak. (15.00-Ankara)

-Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gazeteci Yazar Aytunç Altındal’ın cenazesi, öğle vakti Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek. (12.00 -İstanbul)

-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İBB Mahmut Bayram İmam Hatip Ortaokulu’nun açılış törenine katılacak. (14.00 -İstanbul)

SPOR

-A Milli Futbol Takımı, Belarus Milli Takımı ile özel maçta Mersin’de karşı karşıya gelecek. (20.00-Mersin)

-Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.