Dolar 34,2919
%0.37
Euro 37,4933
%-0.08
Altın 2.915,210
%0.9
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Grand Tarabya Oteli'nde ‘Atlantik Konseyi 5. Enerji ve Ekonomik Zirvesi'nin açılışına katılacak. ABD Enerji Bakanı Ernest Moniz ve beraberindeki heyeti Tarabya Köşkü'nde kabul edecek Gül, Çırağan Otel'deki...

  • Ege Postası
  • 21.11.2013 - 10:17
- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Grand Tarabya Oteli'nde ‘Atlantik Konseyi 5. Enerji ve Ekonomik Zirvesi'nin açılışına katılacak. ABD Enerji Bakanı Ernest Moniz ve beraberindeki heyeti Tarabya Köşkü'nde kabul edecek Gül, Çırağan Otel'deki Lüksemburg Mukabil Resepsiyonu'na da katılacak. (09.00-16.00-19.30-İstanbul)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Asya Siyasi Partiler heyetini AK Parti Genel Merkezi'nde, Lübnan Başbakanı Necip Mikati'yi ise Resmi Konut'ta kabul edecek. Başbakan Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Esenboğa Havalimanı'ndan Rusya'ya gidecek. (11.00-13.00-17.00-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Dışişleri Bakanlığı ile AB Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. (09.00-Ankara)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Abacı Konak Otel'de, Türk Keneşi Eğitim Bakanları onuruna verilen akşam yemeğine katılacak. (19.30-Eskişehir)

DÜNYA

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısı için Rusya’ya gelecek. (St. Petersburg)

- Rusya’nın St. Petersburg şehrinde 21 Kasım’da mahkemeye çıkacak olan Greenpeace üyesi Gizem Akhan, 2 milyon ruble (61 bin 500 dolar) kefalet karşılığında tutuksuz olarak yargılanmasına karar verilmesi bekleniyor. (St. Petersburg)

- İran’ın nükleer programıyla ilgili müzakerelere devam edilecek. (Cenevre)

- AB-Çin Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenlenecek. (Pekin)

GÜNCEL

- (ÖZEL) Hazine’den dolandırıcılık uyarısı: Sigortanızı yenileyelim diyenlere itibar etmeyin
Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Ahmet Genç, müşteri hizmetleri numarası görünümlü bazı telefonların vatandaşları arayıp, “Geçen sene size bedava sigorta yaptırılmış. Bu yıl sigortanızı yenilememiz gerekiyor, kredi kartı bilgilerinizi verir misiniz” diyerek dolandırıcılık yapıldığını kaydetti.

- TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu’nun teşviki, TBMM Kütüphane ve Arşiv Hizmetleri Başkanlığı'nın organizasyonu ile sürdürülen; toplumda okumaya, kitaba ve kütüphaneye olan ilginin artırılması amacı ile başlatılan '81 ilde 81 okul kütüphanesine 100'er kitap bağış kampanyası' ile bugüne kadar toplanan 8100 kitap, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tespit edilen 81 ildeki 81 ihtiyaç sahibi okul kütüphanesine gönderilecektir.(10.30-Ankara)

- Memur-Sen Konfederasyonu Filipinlere göndereceği yardımlar için merkez binasında basın toplantısı yapacak. (11.00-Ankara)

- Süzer Grubu İcra Kurulu Başkanı Sami Çakır adına Beylikdüzü’nde yaptırılan Fatih Koleji Sami Çakır Anadolu ve Fen Lisesi törenle açılacak. (14.00-İstanbul)

- Bursa’da 10 sivil toplum kuruluşu, dershanelerin kapatmasını öngören tasarıyı değerlendirecek. (10.00-Bursa)

SPOR

- Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum Cumartesi günü oynayacakları Kasımpaşaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenleyecek. (14.00-Bursa)

- Takımların hafta sonu maçlarına hazırlıkları takip ediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.