Dolar 34,2678
%0.07
Euro 37,6220
%-0.04
Altın 2.887,180
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı ve heyetini Çankaya Köşkü’nde kabul edecek. (15.00-Ankara) - Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık yeni binada toplanacak. Erdoğan,...

  • Ege Postası
  • 02.12.2013 - 10:16
- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı ve heyetini Çankaya Köşkü’nde kabul edecek. (15.00-Ankara)

- Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık yeni binada toplanacak. Erdoğan, AK Parti genel merkezinde MYK toplantısına katılacak. (11.00-18.00-Ankara)

POLİTİKA

- Toplumsal Barış ve Çözüm Sürecini Araştırma Komisyonu üyeleri, TBMM Başkanlığı’na sunduğu raporla ilgili Meclis’te basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ‘uçak tavan fiyatları’ ile ilgili sektör temsilcileriyle Bakanlık binasında görüşecek. (10.00-Ankara)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Polonya Büyükelçiliği'ndeki Ulusal Bağımsızlık Günü ile Silahlı Kuvvetler Günü resepsiyonuna katılacak. (18.30-Ankara)

DÜNYA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Beyaz Saray ve Kongre’de temaslarda bulunacak, Brookings Enstitüsü'nde 'Türkiye İçin CHP'nin Vizyonu' başlıklı konferansta konuşma yapacak. (Washington)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, '3. Kürdistan-Irak Petrol ve Gaz Konferansı'na katılacak. (Erbil)

- İngiltere Başbakanı David Cameron, Çin Başbakanı Li Keqiang'ın daveti üzerine üç günlük Çin ziyareti için bu sabah Pekin’e geldi. 2010 yılının Mayıs ayında İngiltere Başbakanlığı koltuğuna oturan Cameron, aynı yılın Kasım ayında Çin'e ilk resmi ziyaretini yapmıştı. (Pekin)

- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ermenistan'ı ziyaret edecek.

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ‘İl düzeyinde temel işgücü göstergeleri, 2011-2012’ verilerini paylaşacak. TÜİK, ‘Elektrik ve doğalgaz fiyatları, 1. dönem: Ocak-Haziran, 2013’ verilerini de paylaşacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye Vodafone, yönetimi engelliler için hayata geçireceği yeni programı basın toplantısı ile tanıtacak. (10.00-İstanbul)

GÜNCEL

- Demokrasi ve Özgürlük Platformu adı altında toplanan 15 dernek, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Boss Otel’de açıklama yapacak. (11.00-Ankara)

- Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu tarafından “1 Aralık Dünya AIDS Günü” nedeni ile Rixos Otel’de basın toplantısı düzenlenecek. (09.30-Ankara)

- Ethem Sarısülük’ün ölümüyle ilgili davaya Ankara Adliyesi 6. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek. (10.00-Ankara)

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması düzenlenecek. (11.00-İstanbul)

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) müşterek organizasyonunda 'II. Uluslararası Tohumculuk Çalıştayı' Antalya’da düzenlenecek. (09.30-Antalya)

- Öğrencileriyle dünyanın ödüllerini toplayıp Çankaya’ya çıktı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Öğretmenler Günü'nde Çankaya'da ağırladığı öğretmenler arasında yer alan Ayten Ebeoğlu, resim sevgisi aşıladığı öğrencileriyle adeta dünyanın madalyasını topladı. Resim yapmayı öğrettiği öğrencilerinin Yunanistan'dan Almanya'ya, Macaristan'dan Hindistan'a 20 ülkeden 200'ün üzerinde ödül aldığı Ebeoğlu, Polonya'da iki kez yılın en iyi sanat eğitmeni ödülünün de sahibi. 'Bayan Puicasso' aldığı onlarca ödüle rağmen Çankaya Köşkü'nde ağırlanmanın tarif edilemez bir duygu olduğunu söylüyor. (ÖZEL)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig’de 13. Haftanın son maçında Torku Konyaspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. (20.00-Konya)

- PTT 1. Lig’de 15. Haftanın son maçında Şanlıurfaspor ile Ankaraspor karşı karşıya gelecek. (20.00-Şanlıurfa)

- Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçlarında karşı karşıya gelecek takımların hazırlıkları takip edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.