Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’i ayrı ayrı kabul edecek (11.00-14.00-15.00-Ankara)-TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TÜSİAD ve...

  • Ege Postası
  • 12.12.2013 - 10:16
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’i ayrı ayrı kabul edecek (11.00-14.00-15.00-Ankara)

-TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı tarafından düzenlenen 11. Türkiye (eTR) Ödülleri’nin verileceği TBMM’deki törene katılacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de ‘Ceylanpınar Sulama Projesi’ özel ödülünü alacak. (10.00-Ankara)

POLİTİKA

-TBMM Genel Kurulu’nda Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı, AFAD, Türkiye İnsan Hakları Kurumu, Diyanet İşleri Başkanlığı, TİKA, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Hazine Müsteşarlığı, BDDK, Sermaye Piyasası Kurulu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, BTK, SHGM, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü, Devlet Personel Başkanlığı’nın 2014 yılı bütçeleri görüşülecek. (11.00-Ankara)

-Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa'da AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı tanıtım toplantısına katılacak. Ardından Hürriyet Gazetesi Bölge Buluşmaları'na katılacak, partisinin Bursa il yönetimiyle bir araya gelecek. (12.30-16.00-Bursa)

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, parti genel merkezinde belgelerle açıklamalarda bulunacak. (11.00-Ankara)

-Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili dilekçeyi CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’ya verecek. (13.00-İstanbul)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılı Ekim ayı ‘Sanayi Ciro Endeksleri’, ‘Perakende Satış Hacmi Endeksleri' ile 2012 yılı ‘Satın Alma Gücü Paritesi’ verilerini paylaşacak. (10.00-12.00-Ankara)

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Sekreteri Şerafettin Yüzüak’ı bakanlığı Ortaköy ofisinde kabul edecek. (16.30-İstanbul)

-TUSKON, Benin Cumhurbaşkanı Dr. Boni Thomas Yayi ve beraberindeki heyetin katılımıyla Türkiye - Benin Ticaret ve Yatırım Forumu düzenliyor. (10.30-İstanbul)

DÜNYA

-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ermenistan'da düzenlenen Karadeniz Ekonomik İşbirliği 29. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak. (Erivan)

-ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İsrail ve Filistin'de temaslarda bulunacak. (Tel Aviv)

-Bangladeş Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla'nın idam kararına ilişkin gelişmeler izleniyor.

GÜNCEL

-28 Şubat davasının duruşması, Ankara Adliyesi 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edecek. (10.00-Ankara)

-Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Noterler Birliği’nin işbirliğiyle Tarabya Otel’de ‘Avrupa Birliği’nde Noterlik’ konulu konferans düzenlenecek. (10.00-İstanbul)

-Tüm yurtta devam eden elverişsiz hava şartları ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

KÜLTÜR-SANAT

-Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, 'Piri Reis ve Haritaları’ sergisinin Ankamall AVM'deki açılışına katılacak. (14.00-Ankara)

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında İtalya temsilcisi Lazio ile Trabzonspor Roma’da karşı karşıya gelecek. (22.05-İtalya)

-Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yürüttüğü ‘Büyük Adımlar’ projesinin ‘Hayallerin Tecrübeyle Buluşması’ konulu Bakanlık'taki paneline ve fotoğraf sergisi açılışına milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da katılacak. (13.00-Ankara)

-Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray maçı öncesi tesislerde basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-Ankara)

-Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ankara Atlıspor Kulübü’ndeki yemekte Beşiktaşlı bakan ve milletvekilleriyle bir araya gelecek. (19.00-Ankara)

-Süper Lig takımlarının 15. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.