Dolar 34,1539
%-0.13
Euro 37,8002
%-0.07
Altın 2.902,400
%-0.72
Bist-100 9.039,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da bazı temaslarda bulunacak. Programına Ünye ilçesinden başlayacak olan Erdoğan, daha sonra Fatsa'da toplu açılış törenine katılacak, ardından da Ordu merkezde vatandaşlara hitap edecek. Akşam yemeğinde...

  • Ege Postası
  • 21.12.2013 - 10:26
- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da bazı temaslarda bulunacak. Programına Ünye ilçesinden başlayacak olan Erdoğan, daha sonra Fatsa'da toplu açılış törenine katılacak, ardından da Ordu merkezde vatandaşlara hitap edecek. Akşam yemeğinde işadamları ile bir araya gelecek olan Başbakan Erdoğan, geceyi Ordu'da geçirecek.(11.30-13.30-15.00-19.00-Ordu)


POLİTİKA
- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Zeka Ve Yetenek Kongresi’ne katılacak. (09.30-Ankara)

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ankara'nın Polatlı ilçesi Konak Güldeste Düğün Salonu'nda düzenlenecek olan 'Sürü Yönetimi Elemanı Benim' eğitimi sertifika törenine katılacak. Eker ilk olarak, kaymakamlık, belediye ve AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret edecek. (10.30-11.00-11.30-12.00-Ankara)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Eyüp İlçe Teşkilatı'nı ziyaret edecek. Bahçeli, MHP Milletvekili Engin Alan’ın annesi Ayşe Alan’ın Eyüp Sultan Camii’ndeki cenaze namazına katılacak. (14.00-12.30-İstanbul)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin, Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek aday tanıtım programına katılacak (13.00-Antalya)

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (18.00-Ankara)

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılımıyla Sivas’ta Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi açılış töreni yapılacak. (14.30-Sivas)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılıyor. (20.30-Bursa)


DÜNYA
- Birleşmiş Milletler, Güney Sudan’da 34 bin kişinin BM üslerine sığındığını açıkladı. Uluslararası örgütün insani yardım kolu, başarısız darbe girişiminin ardından başlayan çatışmaların devam ettiğini bildirdi.

- Arap dışişleri bakanları olağanüstü toplantısı Arap Birliği merkezinde düzenlenecek. Toplantıda Filistin sorunu ve mevcut barış görüşmelerinin son durumu ele alınacak. (Kahire)

- BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Filipinler Devlet Başkanı Benigno Aquino III ile görüşecek ardından Haiyan Tayfunu'nun vurduğu Tacloban şehrini ziyaret edecek. (Manila)


GÜNCEL
- İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nail Olpak ve şube başkanları Diyarbakır’da MÜSİAD Başkanlar Toplantısı öncesi 'Türkiye Gündemine Dair Son Gelişmeleri' bir basın toplantısıyla değerlendirecek. (11.00-Diyarbakır)


SPOR
- Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasına, Beşiktaş-Elazığspor karşılaşmasıyla devam edilecek. (19.00-İstanbul)

- PTT 1. Lig’de 18. Hafta maçlarına 2 karşılaşmayla başlanacak.

- Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, basın toplantısı düzenleyecek. (14.00-Bursa)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.