Dolar 34,2112
%0.01
Euro 37,8647
%0.24
Altın 2.914,430
%-0.52
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü töreni Çankaya Köşkü’nde düzenlenecek. Köşk'te akşam da resepsiyon verilecek. (11.00 - 19.30 - Ankara)-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lahor'daki temaslarını tamamlayarak başkent İslamabad'a...

  • Ege Postası
  • 24.12.2013 - 10:24
-Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü töreni Çankaya Köşkü’nde düzenlenecek. Köşk'te akşam da resepsiyon verilecek. (11.00 - 19.30 - Ankara)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lahor'daki temaslarını tamamlayarak başkent İslamabad'a geçecek. Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin tarafından kabul edilecek olan Başbakan Erdoğan, Hüseyin'in onuruna vereceği yemeğin ardından Türkiye'ye hareket edecek. ( İslamabad )

POLİTİKA

-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Milli Kütüphane’deki “Tarım Kredi Kooperatifine Yeni Atanan 244 Personelin Göreve Başlama Töreni’ ne katılacak. (11.00-Ankara)

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Kalkınma Ajansı’nın ATO Congresium’daki ‘3. Yenilikçi Ankara Proje Pazarı’ etkinliklerine katılacak. (10.00 – Ankara)

-CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Ali Özgündüz ile CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasıyla ilgili İstanbul Adalet Sarayı önünde basın açıklaması yapacak. (12.00 - İstanbul)

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Topkapı Sarayı’nda ‘Mekteb-i Enderun'dan Mekteb-i Sultani'ye Seçkin Eğitimi’ konulu panele katılacak. (15.30 - İstanbul)

-MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, parti il binasında basın toplantısı düzenleyecek. (Kayseri)’ 

EKONOMİ

-Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, "2014 Yılında Para ve Kur Politikası" konulu Merkez Bankası’nda basın toplantısı düzenleyecek. (10.00 – Ankara)

DÜNYA

Ukrayna'daki hükümet karşıtı protestolar dördüncü haftasına girerken göstericiler Kiev'in Bağımsızlık Meydanı'nda kalmaya devam ediyor. ( Kiev )

GÜNCEL

-Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 2013 Sedat Simavi Ödülleri, The Marmara Otel’de düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek. (19.00)

-Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Alaybey Tersanesi'nde meydana gelen ve 10 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kaza ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (İzmir)

-Türkiye Gazeteciler Federasyonu'na bağlı basın meslek örgütleri, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan genelge ile Türkiye genelinde basın mensuplarının emniyete girişinin yasaklanması kararını protesto etmek amacıyla, illerindeki Emniyet Müdürlüğü önünde aynı saatlerde ortak basın açıklaması yaparak, kalemlerini bırakacak. (11.00)’ 

SPOR

-Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç, YÖK ile Bakanlık binasında ‘Gençlik, Spor Faaliyetlerinde İşbirliği Protokolü’ imzalayacak. (10.00-Ankara)

-Beşiktaş'ta Gençlerbirliği maçı hazırlıkları sürüyor. (11.00-İstanbul)

-Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları başlayacak. (18.00-İstanbul)

-Galatasaray, günü izinli geçiriyor.

-Takımların hafta sonuna yönelik yapacağı antrenmanlar takip edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.