Dolar 34,1551
%0.06
Euro 38,2216
%-0.06
Altın 2.936,020
%0.09
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Medya Haber Dergisi'nin yeni sayısı okuyucularıyla buluştu

Cihan Medya Haber Dergisi'nin yeni sayısı okuyucularıyla buluştu

Medya dünyasına mercek tutan Cihan Medya Haber Dergisi'nin Eylül-Ekim sayısı çıktı. Yaklaşık 10 yıldır yayın hayatını sürdüren dergi, gazeteci yazar Şahin Alpay röportajını kapağa taşıdığı bu sayısında da zengin içerik sunuyor.İki...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 11:45
Medya dünyasına mercek tutan Cihan Medya Haber Dergisi'nin Eylül-Ekim sayısı çıktı. Yaklaşık 10 yıldır yayın hayatını sürdüren dergi, gazeteci yazar Şahin Alpay röportajını kapağa taşıdığı bu sayısında da zengin içerik sunuyor.

İki ayda bir yayınlanan derginin yeni sayısı raflardaki yerini aldı. Gazetelerden televizyonlara, dergilerden internet medyasına kadar her mecradan, sektöre dair geniş haberlerin yer aldığı dergi, bu sayısıyla da yine doyurucu haber ve söyleşilerle okurlarının karşısına çıktı. 54'üncü kez okurlarıyla buluşan dergi, yerelden ulusala kadar medya dünyasından geniş bir yelpazede haberler sunuyor.

ZENGİN İÇERİK

Kapak dosyasında Zaman gazetesi yazarı Şahin Alpay, geçmişten günümüze Türk solunu, medyanın sorunlarını, çözüm sürecini ve askeri darbe ihtimallerini değerlendiriyor. Radikal Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek ve Kanaltürk Ankara Temsilcisi Faruk Mercan da gazetecilik mesleğinden son gelişmelere kadar çeşitli konularda görüşlerini paylaşıyor. Televizyon dünyasının ünlülerinden Haber Türk sunucusu Duygu Canbaş Tunç ve çizer Dağıstan Çetinkaya ile yapılan söyleşiler de dergide yer alan dosyalardan bazıları.

Usta gazetecileri sayfalarında okurlarıyla buluşturan Cihan Medya Haber Dergisi, bu sayısında da 'Baba Ulvi' lakabıyla anılan Ulvi Yanardağ'ı konuk ediyor. Emlak Bank yolsuzluğundaki şifreli yazışmaları ortaya çıkaran Yanardağ da 50 yıllık meslek hatırlarını anlatıyor.

Babıali'nin unutulmaya yüz tutmuş sayfalarını okurarına hatırlatmaya devam eden dergide, Risale-i Nur Külliyatı’nı yayımlayan ilk gazete olarak bilinen Hür Adam Gazetesi ve sahibi Sinan Omur’un filmleri aratmayacak hayat hikayesini de okumak mümkün. Dergi, spor medyasının emektarlarına da sayfalarında yer veriyor.

YENİ MEDYADAN HABERLER

İnternet medyasını da ihmal etmeyen Cihan Medya Haber Dergisi, bu sayısında yüksek ziyaretçi trafiğine sahip haber sitelerinden haber7.com'u okurlarına tanıtıyor. Sitenin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, hem Haber 7'yi, hem internet haberciliğini anlatıyor.

Bahsi geçen haberler ve daha fazlasını Cihan Medya Haber Dergisi’nin son sayısında okuyabilirsiniz. Aboneliğin yanı sıra tüm NT mağazaları ile seçkin Yaysat bayilerinde satışa sunulan dergiye, Turkcell Dergilik'in dijital raflarından da erişilebiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.