Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cinayet şüphelisi Ereğli’ye getirildi

Cinayet şüphelisi Ereğli’ye getirildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 2 kişiyi öldürdüğü şüphesiyle yakalanan 1 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Murat Erdoğan ile Gizem Tunç'un bağ evinde öldürülmesine ilişkin araştırmayı derinleştiren polis, genç kızın...

  • Ege Postası
  • 10.09.2013 - 02:09
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 2 kişiyi öldürdüğü şüphesiyle yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Murat Erdoğan ile Gizem Tunç'un bağ evinde öldürülmesine ilişkin araştırmayı derinleştiren polis, genç kızın eski sevgilisi olduğu iddia edilen Deniz P.’nin askerlik görevini yaptığını, ancak olay günü Ereğli’de olduğunu belirledi.

Şahsın babasının evinde yapılan arama sonucu giydiği elbiselere ulaşan polis, daha sonra ise Deniz P.’nin otobüsle askerlik görevini yaptığı Denizli’ye gittiğini tespit etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Denizli’ye giderek birliğinden teslim aldıkları şahsı bir saat kadar önce Ereğli’ye getirdi. Son derece gizli şekilde Ereğli Devlet Hastanesi Morg kısmına götürülen Deniz P., burada yapılan sağlık kontrolünün ardından Karadeniz Bölge Komutanlığı Merkez Komutanlığı’na götürüldü. Diğer yandan, Deniz P. ile Murat Erdoğan’ın arkadaş oldukları, geçmiş tarihlerde birlikte fotoğraf çektirdikleri ortaya çıktı.

Deniz P.’nin olay gecesi kullandığı belirtilen hafif ticari kamyonet, Ereğli ilçe emniyet müdürlüğü otoparkında ince araştırmaya alındı. Deniz P.’nin evinden alınan eşyaların da incelenmek üzere Ankara’ya gönderildiği öğrenildi.

Murat Erdoğan ile Gizem Tunç'un geçtiğimiz cumartesi günü evlerine dönmemesi üzerine yakınları tarafından arama çalışması başlatılmış, polisin araştırmasında ise iki gencin bağ evinde cesetlerine ulaşılmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.