Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cinayet zanlısı: Eski karın artık benim karım deyince vurdum

Cinayet zanlısı: Eski karın artık benim karım deyince vurdum

Adana'da iki ay önce ayrıldığı eşini ve yanındaki iki kişiden birini ağır yaralayıp diğerini öldüren 46 yaşındaki Okman Öz, polise teslim oldu. Emniyet Cinayet Bürosu'na ifade verdikten sonra eli kelepçeli halde adli mercilere sevk edilen...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 15:35
Adana'da iki ay önce ayrıldığı eşini ve yanındaki iki kişiden birini ağır yaralayıp diğerini öldüren 46 yaşındaki Okman Öz, polise teslim oldu. Emniyet Cinayet Bürosu'na ifade verdikten sonra eli kelepçeli halde adli mercilere sevk edilen Öz, pantolonu iki kez belinden düşünce zor anlar yaşadı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Metal Sanayii'ndeki bir akaryakıt istasyonunun önünde gerçekleşti. İddialara göre, 40 yaşındaki Sibel Doğaç, 8 yıl evli kaldığı Okman Öz'den iki ay önce boşandı. Ancak eski eşinin sürekli kendisini arayıp küfürlü konuşmasından bıkan Doğaç, kendisi ile bir yerde buluşup konuşmak istedi. Doğaç, yanına aldığı arkadaşları 50 yaşındaki Kuttisi Yitiz ve 37 yaşındaki Sena Nugay'la belirlenen yere geldi. Ancak otomobilden indikleri sırada, eski eşi Okman Öz, Sibel Doğaç'ı, 16 yerinden bıçakladı. Araya girmeye çalışan Kuttisi Yitiz ile Sena Nugay'ı da bıçakla yaraladı. Olayın ardından saldırgan koca kaçarken, olay yerine gelen acil yardım ekipleri, ilk müdahalelerin ardından yaralıları Çukurova ve Adana Devlet ile Seyhan Uygulama hastanelerine sevk etti. Adana Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Kuttisi Yitiz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 16 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Sibel Doğaç ile boynundan yaralanan Sena Nugay'ın tedavileri sürüyor.

ESKİ KARIN BENİM KARIM DEYİNCE NE YAPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM

Bu arada, olayın ardından kaçan Okman Öz, Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerine teslim oldu. Adam yaralama suçundan 3 ay önce denetimli serbestlik uygulamasıyla cezaevinden çıktığı öğrenilen Öz'ün, polisteki ifadesinde, "Cezaevine girmeden önce tefecilik yapan Kuttisi ile Sena'ya 4 bin lira borcum vardı. Dışarı çıkınca borcumun 20 bin lira olduğunu söylediler. Konuşmak istedim. Otomobille geldiler, iki ay önce boşandığım eşimi, yanında görünce 'Bu ne arıyor yanında' dedim. Kuttisi de 'Senin karın artık benim karım' dedi. Ne yaptığımı hatırlamıyorum." dediği öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından adli mercilere sevk edilen Okman Öz, polis otosuna bindirilinceye kadar sıkıntılı anlar yaşadı. Kendisine zarar vermemesi için kemeri alınan ve eli kelepçeli halde emniyetten çıkarılan Öz'ün pantolonu belinden iki kez düştü. Cinayet zanlısının yardımına polisler yetişti. Polis, zanlının pantolonunun arkadan çekerek tamamen düşmesine engel oldu. Polis otosuna bindirilen Öz, cinayeti işlediği için pişman olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.