Dolar 34,2325
%0.03
Euro 37,5774
%0.27
Altın 2.879,780
%0.35
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Conte: Mancini'ye karşı oynayacak olmaktan memnun olduğumu söyleyemem

Conte: Mancini'ye karşı oynayacak olmaktan memnun olduğumu söyleyemem

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, İtalyan teknik adam Mancini'nin Galatasaray'ı çalıştırmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Ancak Mancini'ye kaşı rakip olmaktan mutlu olduğumu söyleyemem." dedi.UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 18:36
Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, İtalyan teknik adam Mancini'nin Galatasaray'ı çalıştırmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Ancak Mancini'ye kaşı rakip olmaktan mutlu olduğumu söyleyemem." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci hafta maçında yarın Galaasaray'la karşılaşacak Juventus'ta teknik adam Antonio Conte, tesislerde basın toplantısı düzenledi.

Conte, Galatasaray'ın yeni transferleriyle gücüne güç kattığını belirterek, her teknik direktör değişikliğinin de ilk başta takıma olumlu yansıdığını ifade etti.

Vatandaşı Roberto Mancini'nin Galatasaray'ın başına geçmesiyle ilgili düşüncelerini de aktaran Conte, "Bir İtalyan olarak Mancini'nin Galatasaray'ı çalıştıracak olmasından memnuniyet duydum. Ancak Mancini'ye rakip olmaktan memnun olduğumu söyleyemem." diye konuştu.

Savunma oyuncusu Leonardo Bonucci de Drogba ile ilgili bir soruya "Çin'den geldikten sonra iyi bir performans gösterdi. Çok iyi, motive olmuş bir forvetle karşı karşıya geleceğiz. Bizim payımıza düşen de yarın sahada büyük bir motivasyonla yer almak." cevabını verdi.

JUVENTUS, GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu arada Juventus, Galatasaray maçının hazırlıklarını, tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık tutulan antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, ardından taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdiği bildirildi. Öte yandan antrenmanda yer almayan başarılı futbolcu Tevez'in, yarınki karşılaşmada oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı kaydedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.