Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çöpteki minik Erol ve ailesine yardım yapılacak

Çöpteki minik Erol ve ailesine yardım yapılacak

Annesi çöpten atık kağıtları topladığı sırada çöplerin arasında oturan minik Erol Zurna’ya devlet sahip çıktı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Erol Zurna’nın ailesine destek olunacak. Aile ise çocuklarının ellerinden...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 14:03
Annesi çöpten atık kağıtları topladığı sırada çöplerin arasında oturan minik Erol Zurna’ya devlet sahip çıktı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Erol Zurna’nın ailesine destek olunacak. Aile ise çocuklarının ellerinden alınacağı endişesi taşıyor.

Kayseri’de yayın yapan yerel bir gazetede 1,5 yaşındaki Erol Zurna’nın çöpler arasındaki fotoğrafı yayınlanmıştı. Bunun üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Erol Zurna’nın ailesine ulaşılması ve yardımcı olunması için il müdürlüğüne talimat verdi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri aileye ulaşarak, çocuk hakkında bilgi aldı. Çocuğa ve aileye maddi anlamda destek verilmesi kararlaştırıldı.

Ancak aile, çocuklarının ellerinden alınarak yurda gönderileceği endişesi yaşamaya başladı. Aile fertlerinin bir kısmı Gaziantep ilinde bulunan Erol Zurna’nın annesinin, müdürlük yetkililerine sorun olmadığını, çocuğuna bakabileceğini, atık kağıt toplamaya giderken babaannesine bıraktığını söylediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.