Dolar 34,1371
%0.08
Euro 38,2513
%0.22
Altın 2.916,250
%0.06
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çorumlular, Başkan Yaşar’ı ziyaret etti

Çorumlular, Başkan Yaşar’ı ziyaret etti

Çorum Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Adak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Adak, Çorum Dernekleri Federasyonu adına Başkan Yaşar’a bir tablo hediye etti.        Başkan...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 11:02
Çorum Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Adak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Adak, Çorum Dernekleri Federasyonu adına Başkan Yaşar’a bir tablo hediye etti.

        Başkan Yaşar'ın yaptığı çalışmalarından memnun olduklarını belirten dernek yöneticileri, Yaşar'ı Çorumlular adına düzenleyecekleri iftar yemeğine davet etti.

        Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise Anadolu insanının gelenek ve göreneklerine her zaman önem verdiğini kaydetti. Yaşar, "Demokratik toplumlarda sivil toplum kuruluşları ve dernekler önemli bir rol oynarlar. Vatandaşların gelenek göreneklerini yaşaması için bu tür sivil kuruluşlar her zaman gereklidir. Biz de bu kuruluşlara ayrım yapmadan imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya gayret ediyoruz." dedi.

        Çorumlulara ve derneğe verdiği desteklerden dolayı Yaşar’a teşekkürlerini sunan Adak, Sultan 3. Murat Han Tuğrası işlemeli el yapımı tabloyu takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.