Dolar 34,2090
%0.01
Euro 37,8437
%0.18
Altın 2.925,820
%-0.13
Bist-100 9.126,00
%-2.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çukurova Belediyeler Birliği Reyhanlı’da toplandı

Çukurova Belediyeler Birliği Reyhanlı’da toplandı

Çukurava Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yapıldı. Her ay farklı il veya ilçelerde gerçekleştirilen Çukurova Belediyeler Birliği toplantısı Reyhanlı ilçesinde belediyenin geçici hizmet binasında toplandı....

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 16:25
Çukurava Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yapıldı.

Her ay farklı il veya ilçelerde gerçekleştirilen Çukurova Belediyeler Birliği toplantısı Reyhanlı ilçesinde belediyenin geçici hizmet binasında toplandı. Birlik başkanı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Antakya Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, Çelemli Belediye Başkanı Hüseyin Özaydın ve A.B.B. Meclis üyesi Ahmet Asaf Uslu’nun katılımı ile yapılan encümen toplantısında, belediyelerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü belirtildi.

Bu arada 11 Mayıs Reyhanlı patlaması nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’ye başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulunan Çukurova Belediyeler Birliği üyelerine öğle yemeği verildi. Yemeğe Kaymakam Yusuf Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Yıldız, eşi Cansu Yıldız, Garnizon komutanı J. Binbaşı Bülent Gülbaz ve Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan, belediye meclis üyeleri de katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.