Dolar 34,2544
%0.09
Euro 37,5922
%0.31
Altın 2.873,650
%0.14
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çukurova'da parklar yenileniyor

Çukurova'da parklar yenileniyor

Adana Çukurova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir taraftan mevcuttaki parkları yenilerken, diğer taraftan da yeni parklar yaparak halkın hizmetine sunuyor. Belediye ekipleri ilçedeki parkları yaz dönemine hazırlamak için büyük...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 15:06
Adana Çukurova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir taraftan mevcuttaki parkları yenilerken, diğer taraftan da yeni parklar yaparak halkın hizmetine sunuyor.
Belediye ekipleri ilçedeki parkları yaz dönemine hazırlamak için büyük bir çalışmanın içine girdi. Ekipler mevcut parkaları detaylı bakımdan geçiyor. Ekipler tarafından parklardaki oyun grupları, havuzlar, kamelyalar, oturma grupları tamir edilirken, ağaçların da bakımları yapılıyor. Parklardaki ömrü bitmiş bitkiler ise yeni bitkilerle değiştiriliyor, çiçeklerle yeniden donatılıyor.
Çukurova’nın bir çok mahallesine yeni parklar da yaptıklarını belirten Başkan Yıldıray Arıkan, “Parklarımızda çocuk oyun grubu, kondisyon aletleri, oturma alanları, kamelya, ve botanik bahçelerini aratmayan yeşil alanlar yer alıyor. Bunun yanı sıra parklarda sağlıklı yaşam için yürüyüş yolları da bulunuyor.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.