Dolar 34,2575
%0.05
Euro 37,6179
%0.05
Altın 2.880,110
%-1.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Gül, MKÜ Araştırma Hastanesi'nde

Cumhurbaşkanı Gül, MKÜ Araştırma Hastanesi'nde

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Reyhanlı'daki incelemelerinin ardından patlamada yaralanan vatandaşları ziyaret etmek üzere Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine geldi. Cumhurbaşkanı Gül'e ziyaretinde İçişleri Bakanı...

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 16:07
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Reyhanlı'daki incelemelerinin ardından patlamada yaralanan vatandaşları ziyaret etmek üzere Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine geldi.

Cumhurbaşkanı Gül'e ziyaretinde İçişleri Bakanı Muammer Güler, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz eşlik ediyor. Gül'ün basına kapalı olarak gerçekleştireceği hastane ziyaretinde patlamada yaralanan Emine Batıray (51), Hasan Hazırlar (52) ve Hasan Kurtkulak'ı ziyaret edeceği öğrenildi. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyaretleri nedeniyle geniş güvenlik önlemi alındı. Boma köpeği 'Rastık' hastane bahçesinde park halindeki tüm araçları tararken çevre güvenliğini ise özel güvenlik görevlileri ve jandarma ekipleri sağlıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.