Dolar 34,1697
%-0.11
Euro 37,8795
%0.28
Altın 2.922,770
%-0.23
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Gül, öğrenci affı için devrede

Cumhurbaşkanı Gül, öğrenci affı için devrede

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, 2013 öğrenci affının KKTC'de de uygulanması için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün devreye girdiğini bildirdi.         KKTC Hükümeti,...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 17:08
Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, 2013 öğrenci affının KKTC'de de uygulanması için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün devreye girdiğini bildirdi.

         KKTC Hükümeti, Türkiye'nin çıkartmış olduğu 2013 yılı öğrenci affını uygulamaya sokmadı. Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, yazılı basın açıklaması yaparak yetkilileri harekete geçmeye davet etti. Cevahiroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e de bir mektup yazarak yardım istedi. Gelişmeler hakkında bilgi veren Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül bu soruna hemen el attı. TC Milli Eğitim Bakanlığı'na bir talimat yazısı gönderdi. Cumhurbaşkanlığı bu gelişmeleri mektupla da Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanlığı'na bildirdi. KKTC'de eğitim gören Türk öğrencilerimiz kuvvetle muhtemel yakın bir tarihte eğitimlerine başlayacaklardır." dedi.

        Ferudun Cevahiroğlu, gençliğin sorunlarına sahip çıkan Cumhurbaşkanı Gül'e teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.