Dolar 32,5466
%0.1
Euro 34,9940
%0.06
Altın 2.454,940
%0.79
Bist-100 10.495,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhuriyet Kadınları podyuma çıkacak

Cumhuriyet Kadınları podyuma çıkacak

Bornova Belediyesi ve Ege Üniversitesi 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası'nda iki özel etkinlik gerçekleştirecek. Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar”ı Ege Üniversitesi Kampüsü'nde seslendirecek. Ege Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Genç Cumhuriyet'in Kadınları” defilesi Bornova Belediyesi Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi'nde yapılacak

  • Ege Postası
  • 09.11.2014 - 11:17
İZMİR - Bornova Belediyesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 76. yılında iki özel etkinlikle anacak. Bu etkinliklerin ilkinde Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Ege Üniversitesi işbirliğinde “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konseri verecek. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf  Vardar Mötbe Kültür Merkezi'nde 11 Kasım  Salı günü gerçekleşecek konser saat 20.00'de başlayacak. Şef Sami Büyüköztekir yönetimdeki Koro’nun,"Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım" şarkısı ile başlayıp, 10. Yıl Marşı" bitireceği konserde birbirinden özel 17 eser seslendirilecek.
Yine Ege Üniversitesi işbirliyle gerçekleştirilecek bir diğer özel etkinliğe ise Bornova Belediyesi Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi ev sahipliği yapacak. Ege Üniversitesi Cumhuriyet ve Atatürk Günleri için hazırlanan  “Genç Cumhuriyet'in Kadınları” defilesi 13 Kasım Perşembe günü saat 20:00'de düzenlenecek. Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu ile Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı tarafından hazırlanan defile ile kıyafet devrimi ile modanın ilk yılları anlatılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.