Dolar 34,1492
%-0.14
Euro 37,7803
%-0.13
Altın 2.907,190
%-0.56
Bist-100 8.934,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhuriyete sahip çıktılar

Cumhuriyete sahip çıktılar

Konak Belediyesi’nin düzenlediği Mithatpaşa Mahallesi Şenliği, Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusu içinde gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 31.10.2013 - 10:53
İZMİR- Yıllardır bir gelenek haline gelen ve Cumhuriyet Bayramının 7’den 70’e tüm mahalle halkının bir araya gelerek kutlandığı şenlikte Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da semt sakinlerinim yalnız bırakmadı. Başkan Tartan, çocukluk ve gençlik günlerinin çoğunun Mithatpaşa’da geçtiğini ifade ederek şöyle konuştu:“Mithatpaşalı, Güzelyalı çocuğu olmak bana her zaman gurur yaşattı. Sizler, varlığınızla bu semtlere, buradaki güzelliklere her zaman daha da güzellik kattınız. Bizler de hiç bir zaman boynunuzu eğecek bir davranış içinde olmadık, değerlerimize sahip çıktık, en iyisini yapmaya çalıştık, Türkiye’nin en başarılı belediyesi olduk. Eksiğimiz olduysa o yüce hoşgörünüzle kucakladınız. Bakanlık ve milletvekilliğinden sonra belediye başkanlığımda en güzel kazanımım sizleri tanımış olmak, sizlere sokak sokak hizmet etmiş olmaktır.”
Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Hasan Baykal da, mahalle sakinleri adına Başkan Tartan’a teşekkürlerini iletti ve “Her yıl olduğu gibi Cumhuriyet Bayramı’nı yine hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Mithatpaşa Mahallesi’nde eğlencenin yanı sıra birlik, beraberlik ve dayanışmanın da pekiştiği şenlik, Konak Belediyesi Roman Bandosu’nun şovları ve farklı müziğiyle başladı. Konak Belediyesi İkram Ekipleri gece boyunca mahalle sakinlerine pilav, ayran, çay, kahve ve meşrubat servisi yaptı. Çocuklar ise palyaçoların gösterilerini kahkahalarla izledi. Mithatpaşa Şenliğinde gecenin sürprizi Grup Omnitone oldu. Başkan Tartan’la birlikte Memleketim şarkısına eşlik eden ve Onuncu Yıl Marşını söyleyen Mithatpaşalılar Cumhuriyete sahip çıkacaklarına söz verdiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.