Dolar 34,2436
%0.06
Euro 37,6121
%0.36
Altın 2.871,420
%0.06
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DP Genel Başkanı Uysal: Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı zora girmiştir

DP Genel Başkanı Uysal: Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı zora girmiştir

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Taksim Gezi Parkı'ndaki olayların ardından AK Parti'nin Ankara ve İstanbul'da miting düzenleme kararını çok tehlikeli bir yaklaşım olarak değerlendirdi. Bu mitinglerin Türkiye'yi daha fazla...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 16:10
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Taksim Gezi Parkı'ndaki olayların ardından AK Parti'nin Ankara ve İstanbul'da miting düzenleme kararını çok tehlikeli bir yaklaşım olarak değerlendirdi. Bu mitinglerin Türkiye'yi daha fazla kutuplaşmaya götüreceğini savunan Uysal, olayların ardından Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'nın da zora girdiğini savundu.

        Gezi Parkı ile başlayan eylemlerde her düşünceden, her ideolojiden insanın bir araya geldiğini, bunun da Türkiye'nin 65 vilayetine yayıldığını ifade etti. Erdoğan'ın olayları artık 'balkon konuşması' ile geriye döndürmesinin zor olacağını ifade eden Uysal, partisinin MKYK'sında 'erken seçim' konuşulmasının da iktidarın güç bir süreçten geçtiğini gözler önüne serdiğini dile getirdi. Gezi Parkı olayıyla birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'başkanlık modeli' ve 'Cumhurbaşkanlığı'nın da bittiğini ileri süren Uysal, Türkiye'yi yüzde 50+1'i kilitlemenin doğru bir yol olmadığını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.