Dolar 32,6569
%-0.29
Euro 35,0853
%0
Altın 2.445,200
%-0.21
Bist-100 10.343,00
%-2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DP’li Uzun AK Partililere seslendi: 'Demek ki iktidardan düşecek!'

DP’li Uzun AK Partililere seslendi: 'Demek ki iktidardan düşecek!'

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun katıldığı bir programda AK Partililere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etmesini örnek vererek “İktidardan düşüyorsunuz” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.04.2024 - 10:27
  • Güncelleme: 23.04.2024 - 10:37

EGEPOSTASI- Demokrat Parti (DP) İzmir milletvekili Salih Uzun, Halk TV’de yayınlanan Sansürsüz Programı’nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Uzun, AK Partililere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etmesini örnek vererek “İktidardan düşüyorsunuz” dedi.

DP’li Uzun, açıklamasında şunları söyledi:

'KESİNLİKLE İKTİDARDAN DÜŞÜYORSUNUZ

"AK Partili dostlara bir haberim var. Kesinlikle iktidardan düşüyorsunuz. Az kalmış. Ben Rıfat Hisarcıklıoğlu’na bakıyorum. Rıfat Hisarcıklıoğlu, dümeni muhalefete kırmış. Demek ki siz iktidardan düşüyorsunuz. Rıfat Hisarcıklıoğlu, her dönem iktidar yanlısı, iktidarın yanında ve iktidarı her şartta savunan bir aktör. Şimdi Ekrem İmamoğlu’nu ziyarete gitmiş.

O ZAMAN NEZAKETİNİZ NEREDEYDİ?

Diyor ki  “Nezaket ziyareti yaptım. Hayırlı olsun” diye. Peki, İmamoğlu 2019’da da seçildi. O zaman nezaketiniz neredeydi? Demek ki bir kıvama geldi. Yani o da kanaat getirdi ki bu iktidar gidiyor. Dolayısıyla AK Partili dostlar buradan kendi mesajını alsınlar."

"DEMEK Kİ İKTİDAR DEĞİŞECEK"

Öte yandan Uzun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben bilmem, Rifat Hisarcıklıoğlu bilir. Hisarcıklıoğlu, dümeni muhalefete kırmış. Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ı ziyaret etmiş. DEMEK Kİ İKTİDAR DEĞİŞECEK!" notuyla o açıklamaya ilişkin video paylaşımı yaptı.

İşte o açıklama:

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.