Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DSP'de deprem! 3 genel başkan yardımcısı istifa etti

DSP'de deprem! 3 genel başkan yardımcısı istifa etti

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal’ın 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini açıklamasının ardından DSP Genel Başkan Yardımcıları Onur İste, Dilara Tambova ve Selçuk Karakülçe partiden istifa ettiklerini duyurdu.

  • Ege Postası
  • 07.04.2023 - 22:53
  • Güncelleme: 07.04.2023 - 23:09

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, AK Parti ile bugün yapılan görüşmelerin ardından 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini ve AK Parti listelerinden seçime gireceklerini açıklamıştı.

Bu gelişmeler üzerine DSP Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Karakülçe, Onur İste ve Dilara Tambova sosyal medya hesaplarında partiden istifa ettiklerini açıkladı.

Selçuk Karakülçe Facebook hesabından şu mesajı yayınladı:

“Bugün itibari ile Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevimden ayrılmış bulunuyorum. Tüm kamuoyuna saygılarımla.”

Onur İste, şu paylaşımı yaptı:

“Sevgili dostlarım, ben hep olduğum yerdeyim. Bunun gereği olarak, bugün itibariyle, şimdiye kadar gururla yürüttüğüm DSP genel başkan yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Saygısını ve sevgisini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.”

Dilara Tambova ise şu açıklamayı yaptı:

“Partimizin! Bugün içinde bulunduğu durum nedeniyle; benim açımdan, doğrultu tutarlılığı taşımayacağı inancımdan dolayı; yaklaşık 5 dönemdir, büyük bir gurur ve özveriyle sürdürmüş olduğum DSP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden, istifa etmiş bulunmaktayım”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.