Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dağ'dan CHP'nin istifa eleştirilerine sert yanıt

Dağ'dan CHP'nin istifa eleştirilerine sert yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, istifalar konusunda CHP'den gelen eleştirilere cevap verdi. Dağ, "Belediye başkanları konusunda da birilerinin anlayamadığı, algılayamadığı, hep olumsuz tarafından baktığı süreçler yaşıyoruz.Herkes Cumhurbaşkanın, liderinin ve yetkili kurullarının verdiği karar doğrultusunda hareket ediyor. Ses nereden çıkıyo? Anamuhalefet partisi CHP'den çıkıyor. Onlar bugüne kadar sadece ve sadece koltuk sevdasıyla hareket ettikleri için ve koltuk sevdası noktasında baktıkları için bu işi anlamaları ve algılamalarını beklemiyoruz" diyerek sert eleştirilerde bulundu. Dağ'dan CHP'nin istifa eleştirilerine sert yanıt

  • Ege Postası
  • 28.10.2017 - 15:58

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Belediye başkanları konusunda da birilerinin anlayamadığı, algılayamadığı, hep olumsuz tarafından baktığı süreçler yaşıyoruz. Biz kendi meselemizi, kendi içimizde, kendi kurumlarımızda konuşarak, karar alıyoruz. Bu karara da herkes uyum sağlıyor. Herkes Cumhurbaşkanın, liderinin ve yetkili kurullarının verdiği karar doğrultusunda hareket ediyor. Ses nereden çıkıyo? Anamuhafelet partisi CHP'den çıkıyor. Onlar diyor ki; 'adam belediye başkanı olmuş, nasıl yetkili kurumlar bir karar alır da bu belediye başkanı bu kurala uyum sağlar'' Onlar bugüne kadar sadece ve sadece koltuk sevdasıyla hareket ettikleri için ve koltuk sevdası noktasında baktıkları için bu işi anlamaları ve algılamalarını beklemiyoruz"

Hamza Dağ, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesindeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen AK Parti 6. Çay ilçe Kongresi'nde konuştu.

AK Partinin kendi değişimini kendi sağlayan bir parti olduğunu anlatan Dağ, vekillerde de yerine göre değişimler, dönüşümler sağlandığını aktardı.

Dağ, belediye başkanları konusunda da son dönemde bir süreç yaşandığını belirterek, şöyle konuştu:

"Belediye başkanları konusunda da birilerinin anlayamadığı, algılayamadığı, hep olumsuz tarafından baktığı süreçler yaşıyoruz. Biz kendi meselemizi, kendi içimizde, kendi kurumlarımızda konuşarak, karar alıyoruz. Bu karara da herkes uyum sağlıyor. Herkes Cumhurbaşkanın, liderinin ve yetkili kurullarının verdiği karar doğrultusunda hareket ediyor. Ses nereden çıkıyo? Anamuhafelet partisi CHP'den çıkıyor. Onlar diyor ki; 'adam belediye başkanı olmuş, nasıl yetkili kurumlar bir karar alır da bu belediye başkanı bu kurala uyum sağlar'' Onlar bugüne kadar sadece ve sadece koltuk sevdasıyla hareket ettikleri için ve koltuk sevdası noktasında baktıkları için bu işi anlamaları ve algılamalarını beklemiyoruz."

AK Parti'nin kendi içinde, kendi yenilenmesini sağladığını ifade eden Dağ, anamuhalefet partisinin bu değişimi yapamadığı için hep başarısız olduğunu, oylarının yüzde 20-25 bandında kaldığını söyledi. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.